Apple'ın 'For All Mankind' Fragmanında Sovyet'ler NASA'dan Önce Ay'a Ulaşıyor - Son Dakika
Teknoloji

Apple'ın 'For All Mankind' Fragmanında Sovyet'ler NASA'dan Önce Ay'a Ulaşıyor

Apple\'ın \'For All Mankind\' Fragmanında Sovyet\'ler NASA\'dan Önce Ay\'a Ulaşıyor

Star Trek'in yönetmeni Ron Moore'un yönetmen koltuğuna oturduğu Apple TV +'da yayımlanacak 'For All Mankind' dizisi için bir fragman yayımlandı.

03.06.2019 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battlestar Galactica ve Star Trek'in yönetmeni Ron Moore, Ay'a ilk ayak basışa alternatif bir bakış attı. Eğer Sovyetler Birliği, ABD'den önce Ay'a inseydi ne olurdu sorusuna yanıt istiyorsanız, yaklaşan Apple TV + serisi For All Mankind'ın konsepti de tam olarak bu.

Apple CEO'su Tim Cook, WWDC lansmanında sürpriz bir fragman gösterdi. Battlestar Galactica'nın yenilenmiş hâli ve Star Trek'i içeren ünlü bilim kurgu özgeçmişiyle tanınan Ron Moore'un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bir uzay serüveni dizisi 'For All Mankind', izleyicinin beğenisine sunuldu.

Fragmanda uzay yarışı, Ay'a iniş ve Mars'a gidiş gibi birçok 'geek' unsuru bulunuyor. Bu olayların hepsi, Sovyetlerin ABD'den önce Ay'a iniş gerçekleştirdiği alternatif bir dünyada geçiyor. Cook, "Tüm sezona erkenden bakma fırsatı buldum ve çok sevdim" diyerek dizi hakkında insanları heyecanlandırdı. Apple'ın projeyi sonbaharda piyasaya sürmesi bekleniyor.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Apple'ın 'For All Mankind' Fragmanında Sovyet'ler NASA'dan Önce Ay'a Ulaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement