Arap Çölleri'nde Bir Şölene Hazır Mısınız? - Son Dakika
Teknoloji

Arap Çölleri'nde Bir Şölene Hazır Mısınız?

Arap Çölleri\'nde Bir Şölene Hazır Mısınız?

Merakla beklenen Uncharted 3: Drake's Deception, güçlü Türkçe seslendirme kadrosuyla raflarda!

04.11.2011 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony Computer Entertainment Europe çıktığı günden bu yana 6 milyonu geçen satış rakamlarına ulaşan ve 2011'in en çok beklenen oyunlarından biri olan efsane Uncharted'ın son bölümü Uncharted 3: Drake's Deception'ı sevenleriyle bugün itibariyle buluşturdu. Oldukça övülen geliştirici Naughty Dog Inc.'deki ekip tarafından özel olarak PlayStation 3 [PS3] için geliştirilen Uncharted 3: Drake's Deception, sinematik görüntüleri ile adrenalini yükseltip, oyuncuları heyecanlandırmayı başarırken, aynı zamanda, Uncharted markasının sırrını, gelişmiş çok oyunculu bir deneyimle bir araya getirerek eğlencenin çıtasını da yükseltiyor.

Nathan Drake Arap Çölü'nde, oyuncular sinemasal bir şölende

İster oyunun hayranı olsun ister yeni başlayan bir oyuncu olsun, kendini pervasızca gerçek bir maceranın içine atma ve "Kumların Atlantisi" efsanesini araştırma fırsatının keyfini çıkarabiliyor. Servet avcısı Nathan Drake'nin, Londra'nın ana caddelerinden, yanan bir Fransız şatosu üzerinden Arabistan Çölü'nün merkezine doğru bir serüvene atıldığı yolculuk, onu ve akıl hocası Victor Sullivan'ı, karanlık bir gizli organizasyonun ve onun amansız lideri Katherine Marlowe'un esrarengiz hainliği ile boy ölçüşme noktasına getiriyor. Bu kayıp şehrin korkunç sırları ortaya çıktığında, Drake'nin araştırması, dayanıklılığının sınırlarını zorlayarak ve onu en derin korkuları ile yüzleşmeye mecbur bırakarak, yaşamak için her şeyin göze alındığı bir girişime dönüşüyor.

Oyuna, ünlü sesler hayat veriyor

Uncharted 3: Drake's Deception, güçlü seslendirme kadrosu eşliğinde tamamen Türkçe seçeneğiyle sevenleriyle buluşuyor. Oyunda, ana karakter olan servet avcısı Nathan Drake'yi, en son Muhteşem Yüzyıl'daki Pargalı Damat İbrahim Paşa rolü ile gönüllere taht kuran Okan Yalabık seslendiriyor. Drake'in en iyi dostu ve akıl hocası olan Victor Sullivon karakterini ise en son Behzat Ç. Dizisindeki Şevket rolü ile ön plana çıkan, ünlü yönetmen, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ege Aydan seslendiriyor. Serinin üçüncü oyununun esas kötü karakteri olan Katherine Marlowe'ye ise Yedi Kocalı Hürmüz, Geniş Aile ve Benim Annem Bir Melek gibi çok ünlü dizi ve filmlerden tanıdığımız, yılların tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Betül Arım sesiyle hayat veriyor. Oyundaki diğer karakterlere de yine ünlü dizi ve sinema oyuncuları ses veriyor. Chloe karakterini Dolunay Soysert, Elena'yı Ceyda Düvenci ve Cutter'ı da Cengiz Toramanoğlu seslendiriyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Arap Çölleri'nde Bir Şölene Hazır Mısınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement