Arda'dan Sponspor Göndermesi! - Son Dakika
Spor

Arda'dan Sponspor Göndermesi!

Arda\'dan Sponspor Göndermesi!

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Arda Turan, Atletico Madrid maçından sonra açıklamalarda bulundu.

31.01.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Arda Turan, Atletico Madrid maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Eski takımı Atletico Madrid'e karşı sahaya çıkan Arda, 2-1 kazandıkları maçın ardından Lig TV'ye özel bir röportaj verdi.

İşte Arda'nın açıklamalarından satır başları;

"GÜZEL MASALSI BİR HİKAYE"

"İnsanlar hep bir şeyler söyelyeckeler ama ben çalışmaya deam edeceğim. En iyisini yapmaya çalışacağım. Hem kupalar kazanıp, hem kariyerime bir şeyler ekleyip Türk gençlerine örnek olmak istiyorum. Burada olmak benim için çok anlam ifade ediyor. Bunun keyfini çıkartıyorum."

"Burada olan herkesin geçmişinde çalıştığı aşikardır. Bazı şeyler saygıyı hak ediyordu. Ülkemden büyük saygı görüyorum. Bu yüzden mutluyum. Beklentileri daha ileriye taşımaya çalışıyorum. Örnek olabiliyorsam ne mutlu bana. Hakkımda bir kitap yazmıştı Sabri Ugan. Bunun geliri gençlere gidecek. Güzel masalsı bir hikaye."

ARDA'DAN SPONSOR TEPKİSİ

"Ülkemin bir parçasıyım ve ülkemi de temsil ediyorum. Bence güzel şeyler. Kulübüme de teşekkür ediyorum bu manada. Çok hassaslar. Özel günleri es geçmiyorlar."

"Böyle bir hayalim vardı. Ama o zamanlar söyleseniz insanlar gülücekler. Bizim ülkemizde bazı durumlar hep böyledir. Sponsor şu, bu. Şu sponsorları ben de arıyorum. Birkaç tane daha bulsak da birkaç tane daha getirsek diye. Bir sürü hayalim var ama bunları söylemiyorum. Etrafımdaki insanlar da beni izleyip bunun keyfini çıkarsınlar."

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Arda'dan Sponspor Göndermesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement