Arda Turan'ın, Beşiktaş ile anlaştığı iddia edildi - Son Dakika
Spor

Arda Turan'ın, Beşiktaş ile anlaştığı iddia edildi

Medipol Başakşehir ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Arda Turan'ın, Beşiktaş ile el sıkıştığı iddia edildi.

07.01.2020 21:00  Güncelleme: 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Başakşehir ile sözleşmesini fesheden Arda Turan, Beşiktaş ile temasa geçti. Fanatik gazetesinden Orhan Yıldırım'ın haberine göre Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile tecrübeli futbolcu bir araya geldi. İki isim transfer konusunda el sıkıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı da eski öğrencisi Arda Turan'ın transferine onay verdi.

Arda Turan'ın, Beşiktaş ile anlaştığı iddia edildi

"FUTBOL OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Turuncu-lacivertli takımla sözleşmesini feshettikten sonra Arda, "Dün başkanımız Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelip kendisine kariyerimde yeni bir sayfa açmak istediğimi belirttim. Son derece yapıcı bir şekilde geçen görüşme sonrasında anlaşarak yollarımızı ayırdık. Başakşehir Futbol Kulübü'nde geçirdiğim süre boyunca benden ilgilerini esirgemeyen profesyonellere ve kulüp personellerine gönülden teşekkür ederim. Futbolcu kardeşlerime, arkadaşlarıma bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyorum. Yaşadığımız tüm güzellikler, mutluluklar, anılarımın en özel yerinde olacak. Hayatım boyunca hep çok çalıştım, hep çok mücadele ettim yine öyle olacak. Yine en mutlu olduğum şeyi yapmaya, futbol oynamaya devam edeceğim" açıklamasında bulunmuştu.

BURAK YILMAZ'DAN ARDA TURAN SORUSUNA YANIT

Arda Turan'ın Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları hakkında konuşan Burak Yılmaz, "Arda Turan ile sürekli konuşuyorum, böyle haberler nasıl çıkıyor bilmiyorum. Kulübümüzün, Arda Turan'a ihtiyacı varsa, Burak Yılmaz'a ihtiyaç yok. Burak vasıtasıyla Beşiktaş'a gelmek istiyor söylemleri hem Beşiktaş'a, hem Burak Yılmaz'a hem de Arda Turan'a saygısızlık. Arda'nın gönlünden geçeni biliyorum, inşallah Allah gönlüne göre verir. Arda ile alakalı haberleri görünce üzülüyorum. Arda güçlüdür, dirayetlidir ve onun sadece sahada başarılı olmaya ihtiyacı var" demişti.

Arda Turan\'ın, Beşiktaş ile anlaştığı iddia edildi

Son Dakika Spor Arda Turan'ın, Beşiktaş ile anlaştığı iddia edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • andsmero: Eziktas 8taş a gitti hahaha 5 19 Yanıtla
  • Şak a mı bu : Arda Beşiktaş ta kral olur şampiyon yapar 6 13 Yanıtla
  • Kartal: Ne işi var bjk sanki memleket de futbolcu kalmadı 13 5 Yanıtla
  • Kardeş payı: Şaka olsun . 11 1 Yanıtla
  • Yuh size: Sırada ne var emre Belözoğlu mu 10 1 Yanıtla
  • Yuh: Beşiktaş bunu alırsa şampiyon olur 1 6 Yanıtla
  • 1907: Kimler neler yapti bu cocukta hata yapar 100 kere milli formayi giymiş hakkiyla zararin neresinden donersen kr insallah hayirli olur arda için 4 3 Yanıtla
  • EFsane: Ne acayıp şey bu futbol para para para 6 0 Yanıtla
  • Doktor: Olursa sevinirim. Kendisiyle barışmak isteyen insanlara kucak açmalı. Başarılı olacaktır. 1 3 Yanıtla
  • Bjk1903: Efendi beşiktaş efendi bir futbolcu almış bundan daha iyi ne olabilirki tebrik ediyorum efendi başkan eğer aldıysan bu camia senin adını bile hatırlamayacak gelecekte 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement