Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut açıkladı: Önceliğimiz Galatasaray - Son Dakika
Spor

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut açıkladı: Önceliğimiz Galatasaray

Medipol Başakşehir'den ayrılan Arda Turan için menajeri Ahmet Bulut'tan çok önemli bir açıklama geldi. Bulut, tecrübeli futbolcu için iki teklif aldıklarını ancak önceliklerinin Galatasaray olduğunu söyledi.

17.01.2020 20:23  Güncelleme: 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Medipol Başakşehir'den ayrılan Arda Turan'ın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu için iki teklif aldıklarını dile getiren Ahmet Bulut, öncelikleirnin Galatasaray olduğunu ifade etti.

"2 KULÜP VAR AMA ÖNCELİĞİMİZ GALATASARAY"

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Bulut, "Arda'yı isteyen 2 kulüp var ama önceliğimiz Galatasaray" dedi.

32 yaşındaki oyuncu, Başakşehir'le yollarını ayırdıktan sonra sezon sonuna kadar sözleşmesinin bulunduğu Barcelona'dan bonservisini aldı. 2011'de 12 milyon Euro kazandırdığı Galatasaray'a 9 sene sonra bedavaya dönmeye hazırlanan Arda, sarı-kırmızılı kulüpten para talep etmedi. Tecrübeli futbolcu, sembolik bir rakama parçalı formayı giymeyi kabul etti.

BOCA JUNİORS'A TRANSFER OLACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Öte yandan Arjantin basınından TyC Sport, geçtiğimiz günlerde Arda Turan'ın menajerlerinin Boca Juniors ile temasa geçtiğini iddia etmişti.

Arda Turan\'ın menajeri Ahmet Bulut açıkladı: Önceliğimiz Galatasaray

Son Dakika Spor Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut açıkladı: Önceliğimiz Galatasaray - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ?: Burdan galatasaray taraftarina sesleniyorum arkadaslar arda galatasaray dan haber bekliyor gecmis de de haber bekledi ozaman ki yonetim ilgilenmedi arda basaksehire gitti sonra biz arda ya kizdik simdi yine aynisi arda galatasaray dan haber bekliyor yonetim yine suspus arda ne yapsin ozaman ayrica benim fikrim belhanda veya selcuk oynayacagina arda oynasin daha iyidir fatih terimle de arasi duzeldi sahip cikalim arda ya basaksehir de bi aciklamasi vardi gsle ilgili ben galatasarayin cocugum dedi ben gelmesinden yanayim. 8 1 Yanıtla
  • Cemaat i müslim: Bu arkadaş pis işlere bulaştı kabadayılığa soyundu şöhreti parayı kaldıramadı ağır geldi sapıttı . Şimdi gelelim Galatasaray meselesine tek seferlik ikinci bir şans verilir sonuçta Galatasaray a para kazandırmış fedakarlık lar yapmış bi oyuncu hayatta herkes yanlışlar yapar düşer çıkar herşey olabilir ama Galatasaray ın taraftarına Arda yı affetmek yakışır ben faydalı olacağına inanıyorum 4 0 Yanıtla
  • Cimbom: Lami cimi yok Arda gelecek gelmeli. 4 0 Yanıtla
  • Cimbom: Galatasaray bizim takımımız öylede kalacak ama evlatlarına sahip cıkmıyor sanki üvey baba 3 0 Yanıtla
  • Eda: yeter bunada bir yer bulamadiniz koyun huzur evine yaslanmis artik kurtulalim bundan 0 3 Yanıtla
  • gs alsın: seyirci denizli maçında bir haykırsın başkan paşa paşa alacak ardayı gs gidip bir sürü emekli futbolcu alıyor ama kendi evladına kem küm ediyor 2 0 Yanıtla
  • andsmero: Arda emekli ol yeter ya 0 1 Yanıtla

Advertisement