Ardahan da Kar ve Tipi Yolları Kapattı - Son Dakika
3.Sayfa

Ardahan da Kar ve Tipi Yolları Kapattı

Ardahan da kar ve tipi yolları kapattı -Ardahan-Şavşat ve Ardahan-Posof yolları ulaşıma kapandıARDAHAN - Ardahan'da etkili olan Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Ardahan-Posof ve Ardahan-Şavşat karayolları ulaşıma kapandı.

08.01.2019 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan da kar ve tipi yolları kapattı

-Ardahan- Şavşat ve Ardahan- Posof yolları ulaşıma kapandı

ARDAHAN - Ardahan'da etkili olan Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Ardahan-Posof ve Ardahan-Şavşat karayolları ulaşıma kapandı.

Ardahan'da öğle saatlerinde başlayan kar yağışının ardından akşam saatlerinde etkili olan fırtına hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışının beraberinde getirdiği fırtına, kent merkezinde ve Ardahan- Artvin karayolu üzerindeki Sahara geçidi ile Ardahan- Posof karayolunun Ilgar geçidinde etkili oldu. Bu nedeniyle Ardahan-Posof ve Ardahan-Şavşat karayolları ulaşıma kapandı.

Kara yolları 183. Şube şefliğinden yapılan açıklamada, kar yağışı ve tipi nedeniyle Ardahan-Posof ve Ardahan-Şavşat karayollarının ulaşıma kapatıldığını duyurdu.

Ardahan-Posof ve Ardahan-Şavşat karayollarının yanı sıra tüm yollarda kar yağışı ve buzlanmanın ulaşımı aksattığı belirtilen açıklamada, sürücülerin takoz, çekme halatı ve zincir bulundurmaları istendi.

Ardahan da Kar ve Tipi Yolları Kapattı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ardahan da Kar ve Tipi Yolları Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement