Arkadaşlarını Dövüp Ölüme Terk Edip Çorba İçmeye Gitmişler - Son Dakika
Güncel

Arkadaşlarını Dövüp Ölüme Terk Edip Çorba İçmeye Gitmişler

Arkadaşlarını Dövüp Ölüme Terk Edip Çorba İçmeye Gitmişler

Karaman'da ev arkadaşı Osman Develi'yi döverek öldüren ve Yaşar Ceylan'ı da ağır yaralayan Duran Uysal ile arkadaşları Müslüm Bozkurt ve Mustafa Sever, sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

18.07.2013 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da ev arkadaşı Osman Develi'yi döverek öldüren ve Yaşar Ceylan'ı da ağır yaralayan Duran Uysal ile arkadaşları Müslüm Bozkurt ve Mustafa Sever, sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Duran Uysal'ın, ev arkadaşları Osman Develi ve Yaşar Ceylan'ı, kira ve borç nedeniyle çıkan tartışmada Bozkurt ve Sever ile alkol aldıkları bir arazide dövüp eve getirdikten sonra çorba içmeye gittikleri, ardından eve gelip uyudukları ortaya çıktı. Develi'nin öldüğü ise Duran Uysal'ın ablasının olaydan bir gün sonra eve gelip sağlık görevlilerini çağırmasıyla anlaşıldı.

İnşaatlarda ısı yalıtım işleriyle uğraşan 33 yaşındaki Duran Uysal, iddiaya göre bir süreden bu yana birlikte kaldığı bir lokantada garson olarak çalışan ev arkadaşları 40 yaşındaki Osman Develi, Develi'nin kayınbiraderi 29 yaşındaki Yaşar Ceylan ile kendi arkadaşları 45 yaşındaki Müslüm Bozkurt ve 27 yaşındaki Mustafa Sever ile birlikte geçen pazartesi akşamı Kılbasan Beldesi'ne yakınlarındaki boş bir araziye gitti. 5 kişi burada alkol almaya başladı.

Duran Uysal, bir süre sonra, Develi ve Ceylan dan kaldıkları evin kirasını ve daha önceden aralarında bulunan alacağını istedi. Develi ve Ceylan da, şu an veremeyeceklerini belirtti. Aralarında çıkan küfürlü tartışma kavgaya dönüştü. Uysal arkadaşları Müslüm B. ve Mustafa S. ile birlikte sopa ve yumruklarla, Develi ve Ceylan'ın üzerine saldırdı. Uysal, arkadaşlarının yardımıyla kanlar içinde kalan ve baygınlık geçiren Develi ve Ceylan'ı kaldıkları eve getirip yatırdı. Ardından Uysal ve 2 arkadaşı gece yarası bir çorbacıya gidip çorba içti. 3 kişinin çorbacıya geliş ve gidişleri de işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. 3 kişinin hesabı ödeyip işyerinden ayrıldıktan sonra boş kaseleri almaya gelen garsonların bir kasenin içinde jilet buldukları öne sürüldü.

Uysal ve 2 arkadaşı çorbacıdan ayrıldıktan sonra Develi ve Ceylan'ı yaralı halde bıraktıkları eve gelip uyudu. Olaydan 1 gün sonra akşam saatlerinden ise, Duran Uysal'ın ablası 40 yaşındaki P.U., kardeşine bakmak için eve geldi. Odanın birinden koku geldiğini fark eden P.U., odanın kapısını açıp baktığında Develi ve Ceylan'ı kanlar içinde yattığını gördü. Yaralıları evde gören P.U., durumu sağlık ekiplerine haber vermek istedi. İddiaya göre Duran U. ise ablasına engel olmak istedi. P.U.'nun "Eğer 112'yi aramasanız ben polisi arayacağım" demesi üzerine Duran U., 112'yi arayarak evde 2 yaralı olduğunu söyledi. Eve gelen sağlık ekipleri yaralılardan Osman Develi'nin dövülerek öldüğünü belirledi. Yaşar Ceylan ise ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Duran Uysal, Müslüm Bozkurt ve Mustafa Sever evin önünde yakalanarak gözaltına alındı.

Suçlarını itiraf eden 3 şüpheli dün akşam sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. - Karaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkadaşlarını Dövüp Ölüme Terk Edip Çorba İçmeye Gitmişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement