Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Öztürk Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Öztürk Açıklaması

"Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağımız Yeşil Bursa maçı zor geçecek. Yine de 2. tura yükselmek istiyoruz"

08.09.2013 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Öztürk, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Yeşil Bursa maçının zor geçeceğini, ancak yine de 2. tura yükselmek istediklerini söyledi.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Armutlu Belediyespor, tarihinde ilk kez katılacağı Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Yeşil Bursa maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Levent Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, zor bir kura çektiklerini dile getirerek, "Sahamızda oynayacak olmamız bizim için avantaj. Taraftarların da desteğiyle tur sevincini yaşamak istiyoruz " dedi.

Türkiye Kupası'nda Yalova'yı temsil etmenin kendileri için gurur verici olduğunu belirten Öztürk, şöyle konuştu:

"Spor Toto 3. Lig ekiplerinden ve aynı zamanda Bursaspor'un pilot takımı konumundaki Yeşil Bursa'ya karşı mücadele edeceğiz. Bu yıl Yalova'yı biz temsil edeceğiz. Bu bize büyük mutluluk veriyor. Zorlu bir kura çektik. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağımız Yeşil Bursa maçı zor geçecek. Yine de 2. tura yükselmek istiyoruz. Rakibimizin profesyonel olması, hem de Bursaspor'un pilot takımı olması gücünü bir kat daha artırıyor. Ancak biz de güçlü bir ekibiz. Rakibimizi Armutlu'da en iyi şekilde ağırlayarak misafirperverliğimizi göstereceğiz. Şansımız düşük ancak saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak 2. tura yükselmek istiyoruz."

Nevşehir'de yaptıkları kampın yararlı olduğunu belirten başkan Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı:

"Takımımızın 10 günlük Nevşehir kampı çok olumlu geçti. Sporcularımız oynadıkları hazırlık maçlarında göz doldurdu. Teknik heyetimizin bize verdiği rapor bizleri mutlu etti. Güçlü bir ekip olduk. Liglerin başlamasıyla yüzde 100'lük kapasitemize ulaşacağız. Bunun yanı sıra hocamız Kemal Dulda'nın isteği doğrultusunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor forması giyen sol kanat oyuncusu Burak Özdemir ile de anlaştık." - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Öztürk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement