Arnavutköy, Şampiyonaya Fırtına Gibi Başladı - Son Dakika
Güncel

Arnavutköy, Şampiyonaya Fırtına Gibi Başladı

Arnavutköy, Şampiyonaya Fırtına Gibi Başladı

Arnavutköy Belediye Spor, 3’üncü Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks turnuvasına çıkarma yaptı.

06.04.2018 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutköy Belediye Spor, 3'üncü Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks turnuvasına çıkarma yaptı. Alperen Atabay ismi ile düzenlenen turnuvaya Arnavutköy belediye spor 23 sporcu ile katıldı.

Alperen Atabay Anısına 3'üncü Uluslararası Turkiye Açık (Turkish Open) Kick Boks Turnuvası Buyukler, Gencler, Yıldızlar, Minikler ve Veteranlar kategorilerinde Antalya' da başladı. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, seremoni ve plaket takdimi ile devam etti. Türkiye Kick Boks Fedarsyon Başkanı Salim Kayıcı, 27 ülke temsilcisine ve katılımcı tüm sporcularla beyaz kağıt kaldırdı. Dünya sporcular gününde verilen bu mesaj kick boks sporunun olimpiyatlarda yer alması için olimpiyat komitesine verilen bir mesaj olduğu belirtildi.

"27 ülkenin turnuvada yer almasının gurur verici"

Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, "3'üncüsünü düzenlediğimiz uluslararası turnuvaya çok sayıda katılım oldu. Yaklaşık 2 bin 400 üzerinde kayıt var" dedi.

27 ülkenin turnuvada yer almasının gurur verici olduğunu belirten Kayıcı, "Önceden daha az sayıda ülke katılıyordu şu an çok sayıda ülkeden katılım var. Haziran sonunda Türkiye Şampiyonası var. 3 şampiyona sonunda Dünya ve Avrupa şampiyonasına katılacak takımlar milli takım kadrosunu oluşturacaklar" şeklinde konuştu.

İki sporcu üst tura adını yazdırdı

Müsabakaların başlaması ile kıran karan mücadele oldu. İlk turda tatamiye gelen Arnavutköy belediye sporun şampiyon sporcusu Ömer Bağcı rakibini sayı tuşu ile yenerek bir üst tura çıktı. Arnavutköy belediye sporun bir diğer sporcusu Mehmet Korkmaz ise 63 kiloda rakibini sayı tuşu ile yenerek, adını bir üst tura yazdırdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arnavutköy, Şampiyonaya Fırtına Gibi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement