Asırlık Ağaçları Kepçelerle Parçaladılar - Son Dakika
3.Sayfa

Asırlık Ağaçları Kepçelerle Parçaladılar

Asırlık ağaçları kepçelerle parçaladılar Dikili'de zeytin ağaçlarının kesildiğini gören aracını durdurduİZMİR - İzmir'in Dikili ilçesi ile Bademli Mahallesi arasında kalan bölgede, Beach Clup yapmak isteyen kişiler, kepçelerle asırlık zeytin ağaçlarını parçaladı.

29.10.2017 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asırlık ağaçları kepçelerle parçaladılar

Dikili'de zeytin ağaçlarının kesildiğini gören aracını durdurdu

İZMİR - İzmir'in Dikili ilçesi ile Bademli Mahallesi arasında kalan bölgede, Beach Clup yapmak isteyen kişiler, kepçelerle asırlık zeytin ağaçlarını parçaladı. Bazı vatandaşlarda yaşananları görünce aracını durdurdu ve isyan etti.

Edinilen bilgiye göre, Dikili ilçesi ile Bademli Mahallesi arasında kalan bölgede Beach Clup yapılması için çalışmalar başladı. Bölgede zeytin ağaçları yoğunlukta bulunurken, özel mülk sahipleri asırlık ağaçları taşımak yerine kepçelerle parçaladı. Zeytin ağaçlarının yanlarına taşların yığıldığı görülürken, bazı ağaçlardan çıkan parçalar kepçenin parçalanmasıyla yere atıldı. Asırlık zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede yapılan bu çalışma ise tepki çekti.

Kesilen ağaç parçalarında zeytinler herkesi üzdü

Hem parçalanan ağacın, hemde acımasızca parçalanan dallardaki zeytinler ise dikkat çekti. Bölgede bulunan işçiler ise gazetecileri görünce çalışmaları durdurdu. Bölgede bulunan vatandaşlar ise izin verilerek ağaçların kesilmesine tepki gösterdi. Yoldan geçen vatandaşlarda parçalanan ağaçları görünce 'bu kadarda' olmaz dedi.

Vatandaşlardan Fikret Özdalar zeytin ağaçlarının kesilmesine tepki göstererek yetkililere çağrı yaptı.

"Ruhsat vermemeleri lazım"

Bir diğer vatandaş Serdar Özkan ise ağaçların kesildiğini görünce aracını durdurdu. Özkan, "içim parçalandı diyerek" Dikili Belediyesinin ilgilenmesi gerektiğini söyledi. Özkan şöyle konuştu:

"Ciddi anlamda çok büyük bir katliam gördüm. Burada asırlık zeytin ağaçlarının katledilmesi bizi de üzdü."

Asırlık Ağaçları Kepçelerle Parçaladılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Asırlık Ağaçları Kepçelerle Parçaladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement