Aşk" Kitabı Down Sendromlu Çocuklar İçin İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Aşk" Kitabı Down Sendromlu Çocuklar İçin İmzalandı

Aşk" Kitabı Down Sendromlu Çocuklar İçin İmzalandı

Dünyada da bir ilk olan "Herkes Biraz Yazar Projesi" kapsamında bir araya gelen farklı mesleklerden 50 yazarın yazdığı 'Sensiz Ölümdür Aşk' adlı romanın imza günü Adana Optimum'da gerçekleştirildi.

10.04.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada da bir ilk olan "Herkes Biraz Yazar Projesi" kapsamında bir araya gelen farklı mesleklerden 50 yazarın yazdığı 'Sensiz Ölümdür Aşk' adlı romanın imza günü Adana Optimum'da gerçekleştirildi. Geliri down sendromlu çocukların eğitimi için harcanacak olan kitabın imza gününde ayrıca, romanla aynı adı taşıyan müzik albümünün tanıtımı da yapıldı.

50 yazar arasında bulunan Burcu Tuna, Oya Pardak, Alper Baran Esin ve Babacan Pesenkurdu, Adana Opitmum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin zemin kat etkinlik alanında düzenlenen imza gününde yoğun ilgi ve destek gördüler. Bu arada, down sendromlu bir çocuk da iki kişinin yardımıyla çıktığı platformda, aşk kitabını eline alarak gazetecilere poz verdi.

DOWN SENDROMLU ÇOCUKTAN DESTEK

Büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atan 50 yazar, Gazeteci-Yazar Gökmen Küçüktaşdemir tarafından oluşturulan "Herkes Biraz Yazar Projesi" kapsamında 'Sensiz Ölümdür Aşk' isimli romanlarını 14 Şubat Sevgililer Günü'nde piyasaya çıkardı. 3. baskısı yapılan kitap, tüm Türkiye'de yankı buldu. Kitabın geliri Ulusal Down Sendromu Derneği'ne bağışlanırken, İzmirli bir genç kız ile İtalyan bir gencin aşk hikayesinin anlatıldığı roman çok kısa bir sürede büyük bir okuyucu kitlesine ulaştı.

Kitapla ilgili bir fotoğraf sergisi ve şiir dinletileriyle süslenen imza gününde yazarlar, Optimum ziyaretçileri ile roman ve müzik albümünden oluşan projenin nasıl gerçekleştiğini ve elde edilecek olan gelirin down sendromlu çocukların eğitiminde kullanılmak üzere bağışlanacağını paylaştılar.

AVM ziyaretçileri, kitaplarını imzaladıkları yazarlarla anı fotoğrafları da çektirdiler.

YAZAR KADROSU

"Sensiz Ölümdür Aşk" kitabını yazan "Herkes Biraz Yazar" grubundaki yazarlar, şu isimlerden oluşuyor:

"Alper Baran Esin, Altuğ Selçuk, Aylin Onart, Aynur Kuran, Babacan Pesenkurdu, Bahadır Yüksekşan, Banu Şen, Berna Ergin, Birgen Engin, Burcu Tuna, Didem Baydar, Dilara Çağlayan, Duygu Erşen, Düşü Bi Yerde (Emre Akdemir, Hatice Çelenk, Alper Akdeniz, Ece Tüzün, Öznur Usanmaz), Ece Türkmut, Eda Lortlar, Eda Ongün Balık, Elvan Karanfil, Engin İnce, Erdem Erdoğan, Erhan Gölbey, Esin Sayın Kayser, Filiz Kahraman, Fulya Demirören, Gökhan Köküşoğlu, Gökmen Küçüktaşdemir, Güneş Saraçoğlu, Hakan Asılkefeli, Hakan Urgancı, Halil Fincan, Jülal Malhatun Zalma, Kezban Şahin Taysun, Leyla Bal, Manolya Özek, Mehmet Erduğan, Melike Çerçioğlu, Namık Kuyumcu, Necmettin Tetik, Olcay Meşe, Oya Pardak, Selin Tabak, Senem Yazıcı, Şeyda Şentürk, Yeliz Pesenkurdu, Yeşim Kırlı ve Zeki Hozer" - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşk' Kitabı Down Sendromlu Çocuklar İçin İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement