Aşk Sana Benzer? Filmi Berlin Gösterimi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Aşk Sana Benzer? Filmi Berlin Gösterimi Yapıldı

Aşk Sana Benzer? Filmi Berlin Gösterimi Yapıldı

?Aşk Sana Benzer? Filmi Berlin Gösterimi Yapıldı 'Aşk Sana Benzer' filminin Avrupa Galası Berlin'de gerçekleştirildi.

23.01.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

?Aşk Sana Benzer? Filmi Berlin Gösterimi Yapıldı

'Aşk Sana Benzer' filminin Avrupa Galası Berlin'de gerçekleştirildi. Alhambra Sineması'nda gerçekleştirilen gala gecesine filmin oyuncuları Burak Özçivit, Fahriye Evcen ve filmin yönetmeni A. Taner Elhan katıldılar.

Soğuk havaya rağmen Berlinli sinemaseverler ve özellikle de Burak Özçivit'in genç kız hayranları, yılın ilk romantik aşk filmi olan 'Aşk Sana Benzer'in gösterimine yoğun ilgi gösterdi.

Filmin oyuncuları Burak Özçivit ile Fahriye Evcen film gösteriminden sonra sahneye çıkarak izleyicilere birer teşekkür konuşması yaptı. Fahriye Evcen, gelen istek üzerine Berlinli sinemaseverlere Almanca hitap etti. İkili, yoğun ilgi nedeniyle genç hayranlarının birlikte fotoğraf çektirme taleplerini ise geri çevirdi.

Filmde Yeşilçam Etkisi Olmasını İstedik

Daha sonra basın toplantısına katılan film ekibi, Avrupa'da gördükleri ilgi nedeniyle hem şaşırdıklarını hem de çok sevindiklerini belirttiler. Avrupa'da yaşayan Türk izleyicilerin yerinin ayrı olduğunu söyleyen Fahriye Evcen,

'Türkiye'de seyircilerle içiçeyiz. Bu nedenle filme gösterilecek ilgiyi az çok tahmin edebiliyoruz. Fakat yurt dışındaki izleyiciye ne kadar uluşabiliyoruz onu bilmiyoruz ki bugün onu görmüş olduk. Dünyanın bir çok farklı yerlerinde insanlara ulaştığımızı görmek gerçekten mutluluk verici' ifadelerini kullandı. Evcen, filmde Yeşilçam esintisi olmasını özellikle istediklerini, çünkü Yeşilçam'ın önemli bir değer olduğunu vurguladı.

Aşkın Saf Halini Anlattık

Oyuncu Burak Özçivit ise aşkın saf halini anlatmaya çalıştıklarını, tatlı sıcak bir film yaptıklarına değindi. 'Küçücük yerlerden hikayeyi aldık büyüttük ve bugüne getirdik' diyen Özçivit, soğuk kış günlerinde insanların içini ısıtacak bir aşk filmi yaptıklarının altını çizdi.

Filmin yönetmeni A. Taner Elhan'da gelen bir soru üzerine, filmlerde ikilileri izleyicinin belirlediğini, seyircinin istemesi halinde bu ikilinin yine başka bir filmde biraraya gelebileceğini belirtti.

'Aşk Sana Benzer' filmi, Ege'nin şirin bir kasabasında geçen, balıkçı Ali ile dondurmacı Deniz'in aşk hikayesini anlatıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aşk Sana Benzer? Filmi Berlin Gösterimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement