Atatürk Havalimanı'na Ttnet Platin Lounge Açıldı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı'na Ttnet Platin Lounge Açıldı

Atatürk Havalimanı\'na Ttnet Platin Lounge Açıldı

Tav tarafından işletilen TTNET Platin Lounge, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde hizmete açıldı.

18.09.2013 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tav tarafından işletilen TTNET Platin Lounge, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde hizmete açıldı. TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, kendi markasıyla Lounge hizmeti veren Türkiye'deki ilk ve tek telekomünikasyon şirketi olduklarını ifade etti. Kaya, yolcuların havalimanlarında giderek daha fazla zaman geçirdiklerini dile getirerek, Yurtdışı seyahatine çıkan müşterilerimizin havaalanlarında bekleme sürelerini daha konforlu, verimli ve eğlenceli geçirmelerini, bir yandan da 'TTNET 360' vizyonumuz kapsamında sunduğumuz servisleri deneyimlerini sağlamak için böyle bir hizmeti hayata geçirmek istedik ifadelerini kullandı.

Aynı anda 45 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip, 240 metrekare alan üzerine kurulu Loungeın açılışında konuşan Türk Telekom Grup üst düzey yöneticisi (CEO) Hakam Kanafani, müşterilerine hayatın her alanında değer katacak hizmetler sunmaya çalıştıklarını söyledi. Kanafani, iletişim ve bilişim teknolojileri altyapısına yönelik ciddi ve uzun vadeli yatırımlar yaptıklarına dikkati çekerek, Türk Telekom Grubu olarak temel önceliklerimizden biri, müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak. Sahip olduğu teknolojik altyapı ve sunduğu olanaklarla bu yaklaşımımızın göstergelerinden biri olan TTNET Platin Lounge'u müşterilerimizin kullanımına sunmaktan mutluluk duyuyoruz diye konuştu.

LOUNGE'DAKİ HİZMETLER

Hizmete sunulan \tTTNET Platin Loungeda ikram alanı, Tivibu seyir ve bilgisayar oyun alanı, yeşil dinlenme alanı, okuma alanı ve ürün tanıtım bölümü ile yolcuların uçuş öncesi ihtiyaçlarını karşılayacak. Müşteriler, beraberlerindeki bir misafiri, altı yaş ve altındaki çocuklarıyla hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'na Ttnet Platin Lounge Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement