Atatürk'ün Sevdiği Şarkılarla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Atatürk'ün Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Atatürk\'ün Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Konyaaltı Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği anma konseri düzenledi.

11.11.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıların seslendirildiği anma konseri düzenledi.

Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları'nın solistleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 78. yılında sevdiği şarkılar ve türkülerle andı. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda düzenlenen Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve Türküler Konseri'ne, vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.

Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organizasyonundaki anma etkinliğinde, Atatürk'ün sevdiği birbirinden güzel eserler izleyiciye sunuldu. Şef Zehra Özçelik'in yönetiminde koro, Atatürk'ün en çok sevdiği eserleri seslendirdi. Atatürk'ün her söylendiğinde hüzünlendiği, 'Yemen türküsü, Vardar ovası, Yanık Ömer, Bülbülüm altın kafeste, Kırmızı gülün alı var' gibi bir birinden değerle şarkılar izleyenleri de duygulandırdı.

Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları solistlerine; ud'da Zehra Özleçilk, kanunda Emine Öztürk, kemanda Necati Şekerli, klarnette Burak Uzun, kavalda Ali Bedel, bağlamada Barış Evsin, kabak kemane Onur Şenol, ritimde Levent Şekerli ve Nurullah Gürsoy eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk'ün Sevdiği Şarkılarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement