Atça Denizli ile Karşılaşacak - Son Dakika
Yerel

Atça Denizli ile Karşılaşacak

Atça Denizli ile Karşılaşacak

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Atça Belediyespor yarın Denizli'de Denizlispor U 19 takımı ile hazırlık maçı oynayacak.

13.09.2013 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Atça Belediyespor yarın Denizli'de Denizlispor U 19 takımı ile hazırlık maçı oynayacak.

Yoluna geçtiğimiz sezonun aksine genç oyuncularla devam edecek olan Atça Belediyespor'da transfer devam ediyor. Bir sol bek, ön libero ve forvet arayışını sürdüren Atça Belediyespor'un antrenörü Halit Karadeniz, yeni bir yapılanmaya girdiklerini söyledi. Geçtiğimiz sezondan 12 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını belirten Karadeniz, "İç transferde Mehmet Tetik,Ali Koçer ,Tolga Tuncer ,İbrahim Berk ,İhsan Güzel,kalecilerimiz Burak Yılmaz ve Ramazan Gerçek'i kadromuzda tuttuk. Acarlar Belediyespor'dan kaleci Arman Yöndemli'yi, İncirliova Belediyespor'dan stoper Ahmet Erdoğan'ı, Sarayköyspor'dan sol kanat oyuncusu Özer'i, Sökespor'dan Şahin Öğmen'i, Umurlu Belediyespor'dan Remzi'yi aldık. Ayrıca Balçova Belediyespor U 19 takımından Can ile görüşmelerimiz sürüyor. Bir sol bek,bir ön libero ve bir de forvet arayışımız sürüyor"dedi.

HEDEF İLK ÜÇ

İstedikleri transferleri yaptıkları takdirde ligde ilk üç sıraya oynayabileceklerini belirten Karadeniz, "Hedefimiz çok koşan, iyi mücadele eden dinamik bir ekip olmak. Hazırlık maçlarımızı sürdürüyoruz. Yarın Denizlispor U 19 takımına konuk olacağız"ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atça Denizli ile Karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement