Atletizm - Son Dakika
Yerel

Atletizm

Kütahya'da, Türkiye Atletizm Federasyonu'nca düzenlenen Hakemlik Kursu ve Terfi Hakem Semineri, 6-8 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

02.01.2012 16:00

Kütahya'da, Türkiye Atletizm Federasyonu'nca düzenlenen Hakemlik Kursu ve Terfi Hakem Semineri, 6-8 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Federasyondan yapılan yazılı açıklamaya göre, adaylarda, TC vatandaşı olmak, en az lise ve dengi okul mezunu olmak, 18 yaşından küçük, 35 yaşından büyük olmamak, sağlık durumunun hakemlik yapmaya müsait olduğunu gösterir rapor ibraz etmek, Federasyon Ceza Talimatına göre 6 aydan fazla veya son 3 yılda toplam 1 yıldan fazla yarışmalardan men veya hak mahrumiyeti cezası almamış olmak koşulları aranıyor.

Bu koşullara sahip olan adaylar, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne dilekçeyle müracaat edecek. Adaylar gerekli belgeleri bir kapaklı dosyada Atletizm Federasyonunca kurs vermek üzere görevlendirilen Merkez Hakem Kurulu Üyesine kurs sırasında eksiksiz teslim edecek.

Kursa katılmak için istenen belgeler ise kursa katılım dilekçesi, ceza belgesi, öğrenim belgesi fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, 4 vesikalık fotoğraf, sabıka kaydı, sağlık raporu, Türkiye İş Bankası Ankara Şubesindeki hesaba 50 lira kurs katılım ücretinin yatırıldığına dair dekont ve hakem bilgi formu olarak duyuruldu.

Katılım sayısı en az 25 kişi olarak belirlenirken, katılımın fazla olmaması halinde kurs ve seminer iptal edilebilecek.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atletizm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement