Atlı Cirit 1. Lig C Grubu İkinci Gün Müsabakaları Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Atlı Cirit 1. Lig C Grubu İkinci Gün Müsabakaları Tamamlandı

Atlı Cirit 1. Lig C Grubu'nda ikinci gün müsabakaları yapıldı.

07.10.2017 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atlı Cirit 1. Lig C Grubu'nda ikinci gün müsabakaları yapıldı.

Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda 4 takımın katılımıyla düzenlenen organizasyonun ikinci gününde, gergin geçen müsabakada Erzurum Akıncılar Atlı Cirit Spor Kulübü, Erzurum Ejder Atlı Cirit Spor Kulübü'ne üstünlük kurdu.

Günün ikinci karşılaşmasında ise Uşak Gökçedal Atlı Cirit Spor Kulübü, Kocaeli Çayırova Anadolu Atlı Cirit Spor Kulübü'nü mağlup etti.

Atlı Cirit 1. Lig C Grubu müsabakaları yarın sona erecek.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Cirit Asbaşkanı Mehmet Özgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geleneksel sporları Türkiye ve dünyaya tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Federasyonun bünyesinde 8 branşın yer aldığını belirten Özgül, Türkiye'de aktif 79 cirit kulübünün bulunduğunun bilgisini verdi.

Özgül, 1. Lig'de 4 grupta toplam 16 kulübün mücadele ettiğini dile getirerek, "Grup birincileri, 27- 29 Ekim tarihlerinde Ankara'da yapılacak finallere katılacak. Gruplarda son sırayı alan takımlar ise bir alt lige düşecek." diye konuştu.

C Grubu'nda bugün yapılan ilk müsabakada sporcular arasında sıkıntılar yaşandığına değinen Özgül, "Biraz sorunlu geçiyor. İnşallah, bu saatten sonra daha güzel olacak. Cirit camiasında olan bir şey. Sporcularımızı müsabakanın sonunda tekrar barıştırdık, sorun yok." ifadelerini kullandı.

Atlı Cirit 1. Lig C Grubu İkinci Gün Müsabakaları Tamamlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atlı Cirit 1. Lig C Grubu İkinci Gün Müsabakaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement