Avcılar'da Apartman Bodrumunda Bulunan Uçakla İlgili İnceleme Başlatıldı - Son Dakika
Magazin

Avcılar'da Apartman Bodrumunda Bulunan Uçakla İlgili İnceleme Başlatıldı

Avcılar'da bir binaya ait bodrum katında bulunan ve 1989'da şarkıcı Sibel Can'ın yaptığı çekilişle teslim edildiği anlaşılan uçakla ilgili emniyet ekipleri inceleme başlattı.

04.03.2017 14:41  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar'da bir binanın yıllardan bu yana kullanılmayan bodrumunda bulunan ve Tercüman gazetesinin 28 Haziran 1989'da şarkıcı Sibel Can'ın yaptığı çekilişle ile verdiği 2 kişilik 'Fisher Super Koala' hurda uçak polis tarafından incelendi.

BİNA SAKİNLERİ ŞAŞKINA DÖNDÜ

Ambarlı Mahallesi'ndeki depo olarak kiralanmak istenen bir binanın yıllardan bu yana kullanılmayan, sahibi çevrede tanınmayan binanın bodrum katının bazı bölümlerinde örümcek ağları bulunan iki kişilik uçak olduğu görüldü. Bazı bölümleri ahşap, tek motorlu, ultralight yani hafif uçak olduğunu görenler kimseyi inandıramadı. Bina sakinleri yıllardan bu yana aynı yerde oturmalarına rağmen bundan haberleri olmadığını ve kapının dar olmasına rağmen içeri nasıl ve kimler tarafından getirildiğinden haberleri bulunmadığını söyledi.

POLİS EKİPLERİ İNCELEME YAPTI

Duyanların bile inanamadığı bodrumdaki hurda uçak ile ilgili değişik iddialar ortaya atılırken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün talimatı ile gönderilen sivil ekip, dün binaya gelerek inceleme yapmak istedi. Bina sakinlerinin daha önce ip ile bağlı olan ancak, uçağa gösterilen aşırı ilgi ve ziyaretçi sayısının fazlalığı nedeniyle zincir bağlayıp kapısını kilitlediği binanın bodrumuna giren polisler, incelemelerini tamamladıktan sonra ayrıldı.

İşte bodrum katında bulunan o uçak;

Avcılar\'da Apartman Bodrumunda Bulunan Uçakla İlgili İnceleme Başlatıldı

Son Dakika Magazin Avcılar'da Apartman Bodrumunda Bulunan Uçakla İlgili İnceleme Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement