Avea Online İşlemler Mobil Uygulamasına İki Ödül - Son Dakika
Güncel

Avea Online İşlemler Mobil Uygulamasına İki Ödül

Avea, "Horizon Interactive Awards"ta biri gümüş biri bronz olmak üzere iki ödül aldı.

10.05.2015 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea, "Horizon Interactive Awards"ta biri gümüş biri bronz olmak üzere iki ödül aldı.

Avea açıklamasına göre, bu yıl 13. kez düzenlenen, dijital reklamcılık ve interaktif medya alanında 27 ülkeden 1.200 başvurunun değerlendirildiği "Horizon Interactive Awards" yarışmasında Avea, Online İşlemler Mobil Uygulaması ile 2 kategoride Gümüş ve Bronz ödüle layık görüldü.

Türk Telekom Grubu Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, Avea Online İşlemler Uygulaması ile böyle önemli bir yarışmada "Mobil Uygulamalarda Verimlilik" kategorisinde Gümüş, "İşletmelerde Mobil Uygulamalar" kategorisinde Bronz Ödül almanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

27 ülkeden 1.200 başvuru arasında dereceye girmenin kendileri için gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Onat, şunları kaydetti:

"Bu başarı tesadüf değil. Çünkü müşteri ve hizmet verdiğimiz işletmelere yönelik memnuniyeti artırmak adına yaptığımız çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Son yıllarda, özellikle online işlemler mobil uygulamasıyla hem müşteriye kolaylık sağlama ve ihtiyaç duyacağı işlemleri kullanıcılarla buluşturma anlamında yaptığımız atılımlarla bağımsız kuruluşların da dikkatini çektik.

İzlediğimiz stratejinin ve yaptığımız yatırımların sonucunda kazandığımız başarıyı aldığımız bu ödüllerle de tescillemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yenilikçi çözümler üretiyor, teknolojimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kullanımına sunuyoruz. 2015 yılında da bu alandaki deneyimlerimizi en üst düzeye çıkarmak öncelikli çalışma alanlarımızdan biri. Odağımız, bizden beklenenin ötesinde hizmet vermek, yaratıcı ve yenilikçi ürün ve servisler geliştirmek olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea Online İşlemler Mobil Uygulamasına İki Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement