Avengers: Endgame Fragmanı, 'Zaman Yolculuğu' Teorisini Onaylıyor Mu? - Son Dakika
Teknoloji

Avengers: Endgame Fragmanı, 'Zaman Yolculuğu' Teorisini Onaylıyor Mu?

Avengers: Endgame Fragmanı, \'Zaman Yolculuğu\' Teorisini Onaylıyor Mu?

Avengers: Endgame için öne çıkan teoriler arasında yer alan zaman yolculuğu teorisi, filmin fragmanlarında onaylanmış olabilir.

10.04.2019 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avengers: Infinity War filmi bittiği anda insanlar yeni film hakkında teoriler üretmeye başladı. Bu teorilerin de en eskilerinden biri zaman yolculuğu teorisi. Aslında zaman yolculuğunu hikayenin merkezine koyan birçok farklı tahminle karşılaştık ancak şimdiye kadar zaman yolculuğu teorileri hiç doğrulanmadı. Endgame fragmanında da zaman geçtiğini gördük ama zaman yolculuğuna dair bir şey görmedik.

Avengers: Endgame Fragmanı, 'Zaman Yolculuğu' Teorisini Onaylıyor Mu?

Zaman yolculuğuna dair delil olarak sunulan bir sahne ise filmin fragmanından geldi. New York binaları hakkında oldukça geniş bir bilgiye sahip olan bir Marvel hayranı, Iron Man'in New York'ta uçtuğu sahneyi delil olarak gösteriyor. Bu sahnede, 11 Eylül saldırılarında yıkılan İkiz Kuleler (Dünya Ticaret Merkezi)'nin yerine yapılan One Dünya Ticaret Merkezi kulesi gözükmüyor. New York'un en yüksek binası olan bu kulenin görsellerde açıkça yer alması gerekiyordu.

Dünya Ticaret Merkezi'nin 11 Eylül saldırılarında yıkılan kuleleri yerine yeni kulenin inşaatı, ilk Avengers filmi çekilirken henüz bitmemişti. Bu sahnede de kule, olması gereken yerde gözükmüyor.

Bu iddia, Steve ile Tony'nin bir araya geldikleri sahnenin dijital olarak düzenlenmiş olduğu, Tony'nin ilk filmdeki Captain America ile el sıkıştığı iddialarını da destekliyor. Tony, günümüzdeki Captain America ile değil o savaştaki Captain America ile bir araya geliyor.

Avengers: Endgame Fragmanı, 'Zaman Yolculuğu' Teorisini Onaylıyor Mu?

Bir diğer ihtimal ise Marvel'in bu sahneyi yaparken bu detayı gözden kaçırmış olabileceği. New York'un ellerindeki görsellerinden faydalanmaya karar veren Russo Kardeşler, kuleleri gözden kaçırmış olabilir.

Captain Marvel şu anda sinemalarda ve Avengers: Endgame de 25 Nisan'da vizyona girecek.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Avengers: Endgame Fragmanı, 'Zaman Yolculuğu' Teorisini Onaylıyor Mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement