"Ayakkabı Sektörü Fuarına Sahip Çıkmalı" - Son Dakika
Güncel

"Ayakkabı Sektörü Fuarına Sahip Çıkmalı"

"Ayakkabı Sektörü Fuarına Sahip Çıkmalı"

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) geçtiğimiz Ocak ve Haziran aylarında organize ettiği Ayakkabı Fuarlarının değerlendirmesini yapmak ve geleceğine yönelik bilgi alışverişinde bulunmak için sektör temsilcileriyle biraraya geldi.

27.07.2013 19:49

İZFAŞ'ta gerçekleştirilen toplantıya İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Erdal Durmaz, İzmir Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Güzel,İZFAŞ yöneticileri ile sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda 2013 yılında organize ettikleri Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış Fuarı'nın değerlendirmesini yapanİZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs sektörün kalbinin attığı kentte Ayakkabı Fuarlarını 34 kez düzenlemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uzun yıllardır süre gelen ayakkabı fuarlarını yaşatmanın ötesinde daha da büyütmeyi amaçladıklarını söyleyen Örs, bu konuda sektör temsilcileri ile ortak çalışma yapmak istediklerini belirtti.

Ayakkabı sektörünün İzmir ekonomisindeki önemini vurgulayan ve ayakkabı fuarının İZFAŞ'ın düzenlediği ilk sektör fuarlarından olmasının altını çizen Örs, sektörü fuarına sahip çıkmaya çağırarak sözlerine şöyle devam etti:

"2014 yılında organize edeceğimiz Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış Fuarlarının tarihlerini belirlemek için, her ihtisas fuarımızda olduğu gibi, geçtiğimiz Ocak ve Haziran ayında düzenlediğimiz Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış Fuarları süresince gerek katılımcı gerekse ziyaretçilerle anketler yaptık. Bu anketlerin yanı sıra önümüzdeki günlerde fuarlarımıza katılmamış sektör temsilcileriyle de anket çalışması yapmayı hedefliyoruz. Anketlerden çıkacak sonuca göre sektörün talep ettiği tarihlerde fuarlarımızı organize edeceğiz"

Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Erdal Durmaz, İzmir Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Güzel ve toplantıya katılan firma temsilcileri, sektörde yaşanan sıkıntıların fuara da yansıdığını belirterek, fuarın yaşatılması ve geliştirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

İZFAŞYaz ve Kış olmak üzere yılda iki kez düzenlediği İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Ankara Ayakkabıcılar Odası ve sektör temsilcilerinin destekleri ile gerçekleştiriyor.

Ayakkabı, çanta sektöründeki yenilikleri ve gelecek sezon trendini bir arada görme olanağı sunan ve kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran Ayakkabı Fuarları sadece profesyonel ziyaretçiye açık olarak organize ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ayakkabı Sektörü Fuarına Sahip Çıkmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement