Aydın 1923'ün Hesabı: 6 Puan - Son Dakika
Güncel

Aydın 1923'ün Hesabı: 6 Puan

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta hafta içi mesaisinde cuma günü Sivas Belediyespor'u, erteleme müsabakasında ise 3 Kasım Salı günü Büyükçekmece Tepecikspor'u ağırlayacak olan Aydınspor 1923, iki maçta 6 puan hesabı yapıyor.

28.10.2015 13:47

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta hafta içi mesaisinde cuma günü Sivas Belediyespor'u, erteleme müsabakasında ise 3 Kasım Salı günü Büyükçekmece Tepecikspor'u ağırlayacak olan Aydınspor 1923, iki maçta 6 puan hesabı yapıyor.

Yörük Ali Efe Tesisleri'nde yapılan son antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Serdar Karaduman'la ve Mehmet Murat Uçar düz koşu yaparken, iki futbolcunun takımdaki yerlerini alabileceği bildirildi. Tedavisi devam eden Samet dışında eksiklerinin bulunmadığını söyleyen teknik direktör Göksel Özdemir, şöyle dedi:

"Son 2 haftada hiç hesapta olmayan 5 puan kaybettik. Kayıplarımızı telafi etmek ve eniden üst sıralara yanaşmak için iki maçı firesiz geçmek istiyoruz. Ancak bunun için daha arzulu, daha coşkulu, mücadeleci bir futbol ortaya koymalıyız. Ben takımıma güveniyorum. Taraftarımızın desteği ile amacımıza ulaşacağız." - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın 1923'ün Hesabı: 6 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement