Aydın'da "Aile Eğitimi Sağlık Alanı" Konulu Seminer Verildi - Son Dakika
Yerel

Aydın'da "Aile Eğitimi Sağlık Alanı" Konulu Seminer Verildi

Aydın\'da "Aile Eğitimi Sağlık Alanı" Konulu Seminer Verildi

Aydın Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi işbirliğinde düzenlenen aile eğitim programı çerçevesinde “Aile Eğitimi Sağlık Alanı” konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

10.02.2014 10:31

Aydın Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi işbirliğinde düzenlenen aile eğitim programı çerçevesinde "Aile Eğitimi Sağlık Alanı" konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

Aydın Gençlik Merkezi Salonun da düzenlenen seminere, İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden Dr. Şeniz Karademir, " İlk Yardım; Sağlıklı Yaşama ve Hastalıklardan Korunma; Çocuk ve Ergen Sağlığı; Üreme Sağlığı ve Sağlıklı Annelik; Yaşlı Sağlığı ve Sağlık Okuryazarlığı" konuların da bilgi verdi.

Sağlık alanında yer alan modüllerle, tıp bilimini kullanarak aile sağlığını korumaya ve geliştirmeye, dolayısıyla ailenin ömrünü uzatmaya ve yaşam kalitesini yükseltmeye katkıda bulunmanın hedeflendiğini belirten Dr. Şeniz Karademir, ailenin sağlığını iyileştirerek; toplum sağlığını iyileştirmek hastalıklarla daha etkin savaşmak, sağlık maliyetlerini en aza indirmek ve verimliliği artırarak daha güçlü toplum haline gelmenin amaçlandığını söyledi.

Düzenlenen seminere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Dr. Selvinaz Saçan, Gençlik Merkezi Müdürü Feti Karsak, Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan antrenör ve eğiticiler katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da 'Aile Eğitimi Sağlık Alanı' Konulu Seminer Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement