Aydın'da Amatör Maçta Olay - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Amatör Maçta Olay

Aydın\'da Amatör Maçta Olay

Aydın'da amatör maçta olay Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup'ta lider Germencikspor ile en yakın takipçisi Sökegücüspor arasında oynanan maç, Sökegücü'nün 62. dakikada çıkan olaylar nedeniyle sahadan çekilmesiyle yarıda kaldı.

13.12.2015 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da amatör maçta olay

Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup'ta lider Germencikspor ile en yakın takipçisi Sökegücüspor arasında oynanan maç, Sökegücü'nün 62. dakikada çıkan olaylar nedeniyle sahadan çekilmesiyle yarıda kaldı.

Germencik Stadı'nda yapılan karşılaşmanın henüz 25. dakikasında bir hava topunda çarpışan Germenciksporlu Yunus ile Sökegücü'nden Ethem'in kaşı yarıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Yunus maça devam etti, Ethem ise tedavisine saha kenarında devam edilmek üzere oyundan alındı. Müsabakada tansiyon giderek yükselirken, Sökegücü'nden 43. dakikada, Sinan, bir dakika sonra ise Burak kırmızı kart görünce konuk takım sahada 9 kişi kaldı.

İkinci yarıya her iki takım da gergin çıktı. 52. dakikada gelişen Germencikspor atağını önlemeye çalışan Ethem ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve Sökegücü 1-0 yenik duruma düştü. Bu dakikadan sonra her pozisyonda saha karıştı. 60. dakikada Germencikspor Hüseyin Aytaç'ın attığı golle skoru 2-0 yaparken, golden sonra Sökegücü yedek kulübesindeki oyuncular ve teknik heyet hakeme itirazda bulundu. İtirazlar devam ederken saha bir anda savaş alanına döndü. İki takım futbolcularının tekme yumruk birbirine girdiği olaylar, bazı taraftarların katılmasıyla büyüdü. Polisin güçlükle önlediği olaylar yatıştıktan sonra hakem Fatih Yüksel Sökegücü yönetecisi Mehmet Balkan'ı sahadan attı. Hakemin kararına tepki gösteren Balkan takımı sahadan çekince, Germencikspor'un 2-0 galibiyetiyle devam eden müsabaka 62. dakikada yarıda kaldı. Maçla ilgili kararı Amatör Futbol Disiplin Kurulu verecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Amatör Maçta Olay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement