Aydın'da Basın ve Spor Camiasını Buluşturan Düğün - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Basın ve Spor Camiasını Buluşturan Düğün

Aydın\'da Basın ve Spor Camiasını Buluşturan Düğün

Aydın basın ve spor camiasının tanıdık simaları Denge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sercan Örün ile Matematik öğretmeni Gülümser Erkek'in düğün töreninde bir araya geldi.

28.10.2012 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın basın ve spor camiasının tanıdık simaları Denge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sercan Örün ile Matematik öğretmeni Gülümser Erkek'in düğün töreninde bir araya geldi.

Aydın basın ve spor camiasının tanıdık siması Denge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sercan Örün ile Matematik öğretmeni Gülümser Erkek, Ece Düğün Salonu'nda yapılan muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Denge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sercan Örün'ün düğünü, Aydın spor ve basın camiasını bir araya getirdi. Düğün töreni damat Sercan Örün ile gelin Gülümser Erkek'in slow şarkılar eşliğindeki ilk dansı ile başladı. Mutlu çift düğüne katılanlardan bolca alkış alırken, basın camiası da mutluluk anlarını objektiflere yansıtmak için yoğun çalıştı.

Hareketli parçalara geçildiğinde Ece Düğün Salonu orkestrası damat Sercan Örün'e bir sürpriz yaptı. "Çile bülbülüm çile" şarkısını seslendiren orkestra bir ara aniden müziği keserek damat Sercan Örün'ü mikrofona davet etti. Şarkının son kısmını tekrar eden solist damat Örün'e "Allah" diye bağırttı. Ses tonunun yeterli olup olmadığını katılımcılara soran orkestra Örün'e epeyce çile çektirdi.

Gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde damat ile gelinin oynadığı zeybek katılımcılardan tam not aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Basın ve Spor Camiasını Buluşturan Düğün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement