Aytaç Kara: "Bursaspor'da Hedeflerim Var' - Son Dakika
Spor

Aytaç Kara: "Bursaspor'da Hedeflerim Var'

Aytaç Kara: "Bursaspor\'da Hedeflerim Var\'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı orta saha oyuncusu Aytaç Kara, yeşil-beyazlı ekibe katkı sağlayarak A Milli Futbol Takımı formasını tekrar giymeyi hedeflediğini söyledi.

06.07.2018 13:40

Aytaç Kara, sabah saatlerinde geldiği Bursa'da Acıbadem Hastanesinde  sağlık kontrolünden geçti.
Genç oyuncu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisi için çok  önemli bir takıma geldiğini belirterek, bunun için heyecanlı ve mutlu olduğunu  bildirdi.
Bursaspor'un son iki sezondur istenilen performansı sergileyemediğine  dikkati çeken Aytaç Kara, "İnşallah bu sezon sahada sonuna kadar tüm takım  arkadaşlarımla mücadele edip şampiyon takımı hak ettiği yerlere getiririz. Hep  birlikte bunun için çalışırız." diye konuştu.
Her zaman hedefleri bulunan bir futbolcu olduğunun altını çizen Aytaç,  "Bursaspor'da da hedeflerim var. Bu hedeflerimi gerçekleştireceğime inanıyorum.  İlk hedefim, Bursaspor'a katkı sağlayarak A Milli Takım formasını tekrar sırtıma  geçirmek. İnşallah bunu da bu sezon başarırım." ifadelerini kullandı.
Daha önce Trabzonspor'dan takım arkadaşı olan Yusuf Erdoğan'ın da  Bursa'da bulunmasının kendisi için bir avantaj olduğunu anlatan Aytaç Kara,  "Yusuf Erdoğan ile altyapı milli takımlarından beri birlikteyiz. O Trabzon'daydı  ben oraya gittim. O Bursa'ya geldi arkasından ben de geldim. Birbirimizi takip  ediyoruz. İnşallah Yusuf kardeşim de ben de bu sene Bursaspor'a verebildiğimizin  en üstünü verip şampiyon takımı ve taraftarı sevindirmek isteriz."  değerlendirmesinde bulundu.
Aytaç Kara, yeşil-beyazlı taraftarlardan da övgüyle bahsederek, şöyle  devam etti:
"Stadın açıldığı ilk maç için Trabzonspor ile buraya gelmiştik. 2-0  öne geçtiğimiz maçı Bursaspor, taraftarı sayesinde 4-2 çevirdi. Bursaspor  taraftarı çok önemli. Ben o maçta gücüne çok inandım. Bu taraftar bizim arkamızda  olduğu sürece iyi şeyler başaracağımıza inanıyorum. Bu sezon inşallah hep  birlikte kenetleniriz. Basın, taraftar el ele vererek Bursaspor'u, bu camiayı hak  ettiği yere getiririz."
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın kendisini takımda  istemesinin de güzel olduğunu dile getiren Aytaç Kara, "Samet Aybaba'nın bu  talebi benim isteğimi daha çok artırdı. Hocanın bir oyuncuya güvenmesi çok  önemli. Ben de hem hocamın hem de bana güvenen insanların yüzünü kara çıkarmamak  için bütün mücadelemi vereceğim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye  konuştu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Aytaç Kara: 'Bursaspor'da Hedeflerim Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement