Ayvalık Belediyesi Aralık 2013 Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Belediyesi Aralık 2013 Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Ayvalık Belediyesinin Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

04.12.2013 17:04

Ayvalık Belediyesinin Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ayvalık Şubesi tarafından yaptırılacak kız yurduyla ilgili belediye ve dernek arasında yapılan arazi protokolü yeniden düzenlendi.

Meclis İmar Komisyonu ile İmar Dairesinden gelen konuların da değerlendirildiği toplantıda, belediye tarafından Cunda'daki yeni ve eski yolun yanı sıra, Laka ve Adliye bölgelerinde süren kanalizasyon çalışmaları için bölge sakinlerinden, emlak değerinin yüzde 2'si üzerinden bir peşin 3 taksit halinde katkı payı alınmasına ilişkin teklif kabul edildi.

Kısa bir süre önce hizmete sokulan Ayvalık Şehirelerarası Otogarı nedeniyle boşalan eski otogar önünde bulunan taksiciler ağırlıklı olmak üzere ilçede yeni bir 25 araçlık dolmuş taksi hattının oluşturulmasına ilişkin teklif de onaylandı.

- Edremit Belediye meclisi toplandı

Edremit Belediyesinin Aralık ayı olağan meclis toplantısı Başkan Vekili Fatih Çağlar'ın başkanlığında yapıldı.

2014 yılı meclis toplantısı gününün, her ayın ilk haftası salı günü olarak belirlendiği toplantıda, 64 gündem maddesi görüşüldü.

Edremit Belediyespor'a gerekli nakdi yardım verilmesinin onaylandığı, Bostancı köyü muhtarlığına ait üretim kuyusu hakkındaki kamulaşma isteğinin ilgili birime gönderildiği toplantıda, Toptancı Hali'nde uygulanacak teminat ücreti ve devri yapılan iş yerlerinin ücretlerinin belirlenmesi de ele alındı.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın talebi doğrultusunda Edremit Devlet Hastanesinin önüne durak yeri yapılması da karara bağlandı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayvalık Belediyesi Aralık 2013 Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement