Azer Bülbül'ün Yarım Bıraktığı Filmi Tamamlamak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Azer Bülbül'ün Yarım Bıraktığı Filmi Tamamlamak İstiyor

Sanatçı Azer Bülbül'e ikizi kadar benzeyen Elbistanlı dekorasyon ustası Mahmut Balkış, hayatını kaybeden Azer Bülbül'ün yarım kalan filmini tamamlamak istediğini söyledi.

12.01.2012 10:40

Sanatçı Azer Bülbül'e ikizi kadar benzeyen Elbistanlı dekorasyon ustası Mahmut Balkış, hayatını kaybeden Azer Bülbül'ün yarım kalan filmini tamamlamak istediğini söyledi.

Mahmut Balkış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sanatçının ölümü üzerine kendisini arayan bir çok kişinin baş sağlığı dileğinde bulunduğunu, kendisinin de sanatçının ölümüne çok üzüldüğünü belirtti.

İnsanların kendisini Azer Bülbül'e ikizi kadar benzettiğini ifade eden Balkış, şunları kaydetti:

"Beni yolda görenler fotoğraf çektirmek istiyor, hatta İstanbul'a gittiğimde, beni Azer Bülbül zanneden çok sayıda kişi ile karşılaştım, bazıları ile tartıştığım dahi oldu. Azer Bülbül'ün ölümünden sonra ise çok sayıda taziye telefonu aldım. Mesaj çekenler, hatta iş yerime gelenler oldu. Yolda karşılaştığım bazı kişiler ile arkadaşlarım, 'başın sağ olsun' diyerek, taziyelerini ilettiler. Azer Bülbül'e benzediğim için çok mutluyum.

Azer Bülbül'ün ölümü beni herkesten çok üzdü. Ona bu kadar çok benziyor olmak, insanda ayrı bir duygu oluşturuyor. Azer Bülbül ile hep bir araya gelmek istemiştim ancak, bu nasip olmadı. Şimdi onun ardından faydalı bir iş yapmak istiyorum. Azer Bülbül'ün oynadığı bir film olduğunu öğrendim. O filmde Azer Bülbül'ün bıraktığı yerden devam etmek istiyorum."

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Azer Bülbül'ün Yarım Bıraktığı Filmi Tamamlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement