Babaların Mangal Keyfi Aniva'dan - Son Dakika
Güncel

Babaların Mangal Keyfi Aniva'dan

Bu yıl kutlanan Babalar Günü'nde Aniva Ev Ürünleri mangal keyfi yapmayı seven tüm babalar için farklı ve güzel bir hediye alternatifi sundu.

17.06.2014 13:24

Aniva Ev Ürünleri tarafından tasarlanan ve piyasaya çıkan mangal büyük ilgi gördü ve beğeni kazandı. Tamamen Türk tasarımlı olan ürün klasik mangal zevkine modern bir anlayış getirerek taşımada kolaylık sağlamak için çanta şeklinde tasarlanmış ve mangal açıldığında ise her iki tarafında farklı iki ızgara yapılabiliyor.

Alüminyum döküm gövdesi ve paslanmaz kilidi sayesinde AnivaMangal'ı babalar gününde kullanan babalar bu ürünü uzun bir süre keyifle kullanabilecek. İçindeki ızgaraları da ayrıca krom nikel kaplama kullanan Aniva, 4 ayrı renk seçeneği sunuyor. AnivaMangal'ı turuncu, kırmızı, yeşil ve siyah renkte alabilmek mümkün.

Sadece 2.5 kilogram ağırlığındaki mangal, pikniğe giderken araba bagajında fazla yer kaplamayacak şekilde ve istenildiğinde bisikletin arkasında da taşınabilecek ergonomik bir yapıyla tasarlanmış.

Aniva Mangal, Babalar Günü'ne özel fiyatı ve ''Sevgili Babama'' ''Babalar günün Kutlu Olsun'', '' En sevdiğime'' gibi özel sabitlenmiş alüminyum rozetleriyle 100 TL'ye www.aniva.com.tr den satın alındı ve büyük bir keyifle kullanıldı. Babalar en değerli varlıkları olan aile bireyleri ile mangal keyfini yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babaların Mangal Keyfi Aniva'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement