Bafetimbi Gomis, Kupada Fenerbahçe ile Eşleşmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Bafetimbi Gomis, Kupada Fenerbahçe ile Eşleşmek İstiyor

Süper Ligde 12 farklı takımın ağlarını havalandıran Gomis'in arkadaşlarına, "Akhisar'ı eleyip, finale çıkacağız. Umarım rakibimiz Fenerbahçe olur" dediği ortaya çıktı.

23.03.2018 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde 25 kez ağları sarsan ve krallık yarışında ilk sırada yer alan Gomis'in hedefinde Fenerbahçe var. Sarı-lacivertlilere iki lig maçında da gol atamayan Fransız yıldız, bu nedenle Ziraat Türkiye Kupası finalinde ezeli rakipleriyle karşılaşmak istiyor.

"GOL ATMAYI ÇOK İSTİYORUM"

Gomis'in takım arkadaşlarına, "Türkiye Kupası'nda Akhisarspor'u eleyerek finale kalacağız. Umarım rakibimiz Fenerbahçe olur. Kupayı kazanmayı ve Fenerbahçe'ye gol atmayı çok istiyorum" dediği öğrenildi.

Ligde 12 takımın filelerini havalandıran Gomis, kalan haftalarda bu seriye Trabzon, Beşiktaş, Yeni Malatya ve Göztepe'yi de eklemeye çalışacak.

Fenerbahçe mücadelesinde 90 dakika sahada kalan Gomis, attığı 5 şutla sahanın bu alanda zirvesine çıkarken, Fransız golcü şutlarının hiçbirini rakip kaleye isabet ettiremedi.

SIRA YASİN'DE

Tudor döneminde az süre alan Selçuk, Donk, Linnes ve Sinan Gümüş gibi isimler yeni hocaları Fatih Terim'den formayı kaptılar. Terim'in kalan 8 haftada Yasin Öztekin'den de faydalanmak istediği öğrenildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yasin, göstereceği performansla sarı-kırmızılı kulüpteki kaderini çizecek.

Bafetimbi Gomis, Kupada Fenerbahçe ile Eşleşmek İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bafetimbi Gomis, Kupada Fenerbahçe ile Eşleşmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • kartal: hahaha beşiktaş dan korkuyor ondan fenevi istiyor 2 5 Yanıtla
    aslan: şunu beşiktaşı umursamıyor ondan feneri istiyor desek daha mantıklı olur 3 1
  • aaaa: böyle diyenleri çok gördük kedi ciğer hesabı :)) 4 1 Yanıtla
  • çuval gomis: kadıköy de kız gibi futbol oynadı bir halt ettiği yok takım üstüne oynarsa gol atıyor gol üretici yeteneği yok 1 3 Yanıtla
  • Ömür : Gomiş bey terim ve Muslera gibi sende sahte kralsın 1 2 Yanıtla
  • zeytinburnu sokakları: ulan dönün bi geçmişe bakın şampiyonluklar kupalar yıldızlar hala konusuyosunuz havlamayın tinerciler ve fenevliler daha bugun kaleciniz 50 mt den gol yedi 3 lig takımına host lan hosst cahiller. 2 1 Yanıtla
  • Ys23: Derbide ne halt ettinki bundada edecen ortada yoktun 90 dakika 1 2 Yanıtla
  • Akbaba: Galatasaray başkanı istifa etmeli hak etmediği halde başkanlık koltuğunda dursun özbek e yapilan yanlışı tüm galatasaraylı görünen hayinler deyecektir cengiz karı gibi konuşuyor ama cebinden 5 kuruş çıktığını gören yok oysa zbek 6 milyon dolar bağışta bulunmuş .ben böyle adaletin ta ...cengiz günlerin sayılı ya istifa yada ... 0 3 Yanıtla
  • babanizbesiktas: babaniz besiktastan korkuyomusunuz aslan parcalari derbi demeyin gecen gorduk nasil oynadginizi bizden 3 yediniz tekrar.3 atcaz kupada korkmayin biz kebapci selodan farkli davrancaz futbolcularinzii tokatliycaz 0 3 Yanıtla
    Taksitli bayerlimisn: Vah garibim en son sizi yenerek kupa almıstik bu nsl bi tiner kafası 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement