Bahçeşehir Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Basınla Buluştu - Son Dakika
Spor

Bahçeşehir Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Basınla Buluştu

Bahçeşehir Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Basınla Buluştu

Bahçeşehir Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, düzenlenen tanıtım kokteylinde, Bahçeşehir Üniversitesi'nde basınla buluştu.

27.09.2012 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeşehir Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, düzenlenen tanıtım kokteylinde, Bahçeşehir Üniversitesi'nde basınla buluştu.

Tanıtım toplantısına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, hem Türk sporu hem de Beşiktaş açısından Bahçeşehir ile yaptıkları birlikteliği çok önemsediklerini söyledi. Orman, "İyi bir takım kurulduğunu görüyorum. Çok değerli teknik ekibimiz var. Bu sene inşallah 4 kulvarda da çok iddialıyız. Ama saha skorlarından daha önemli olan şey şudur: Sürekli Başarı. Belki bu sene olmaz ama bir dahaki seneye olabilir. O sürekli başarıyı sağlayabilmek. Çok iyi şeyler yapılıyor. Başta Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve Rektörüne, ayrıca bizim yönetim kurulumuzdaki Erdal Karacan Bey'e çok teşekkür ediyorum. Başarılar hepimizin olsun" ifadelerini kullandı.

Bahçeşehir Beşiktaş Voleybol Takımının oyuncularından Seda Eryüz, bu seneki hedeflerinin önceki senelerde bayan voleybol takımının göstermiş olduğu performanstan daha yüksek bir performans göstermek olduğunu vurgulayarak, "Önümüzdeki sene için hedefimiz Beşiktaş Bayan Voleybol Takımımızın Avrupa kupalarına katılmasını sağlamak. Sezon içindeki hedefimiz de sezon sonunda ilk 5 içinde yer almak olacaktır" diye konuştu.

Bahçeşehir Beşiktaş Voleybol Takımı Antrenörü Adnan Kıstak'ın takımlarını çok iyi tanıdığını ve bu senenin takımları adına çok önemli olduğunu vurgulayan Beşiktaş Voleybol takımının yıldız oyuncularından Yağmur Koçyiğit, "Hedeflerimiz çok büyük. Yepyeni bir oluşumla beraber hedefleri iyi lanse edip, elimizden gelenin en iyisini yaparak Beşiktaş için iyi bir performans sergilemek istiyoruz. Beşiktaş gibi bir kulübün arkasında Bahçeşehir Üniversitesi gibi bir sponsorun olması, bize çok büyük bir güven ve destek verdi. Şu ana kadar hiçbir sıkıntımız yok ve her şey yolunda gidiyor. Bu senenin bizim için çok iyi ve rahat geçeceğinden eminim" dedi.

Bahçeşehir Beşiktaş Voleybol Takımının teknik ekibi ve oyuncular tanıtım kokteyli sonunda basına toplu halde poz verdiler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bahçeşehir Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Basınla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement