Bakan Koca paylaştı: İzmir depremine ameliyathanede yakalanan sağlık görevlerinin o anları - Son Dakika
Sağlık

Bakan Koca paylaştı: İzmir depremine ameliyathanede yakalanan sağlık görevlerinin o anları

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de meydana gelen depreme ameliyat sırasında yakalanan sağlık görevlilerinin görüntülerini paylaştı. Ameliyathanenin kamerası tarafından kayıt altına alınan o anlarda, hemşire ve asistanları soğukkanlılıkla sakinleştiren doktorun depremin sonlanmasıyla ameliyata devam ettiği görüldü.

06.11.2020 23:27  Güncelleme: 11:48

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem esnasında bir hastanenin ameliyathanesinde güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri resmi Twitter hesabından, "Bu video, İzmir depremi sırasında bir hastanenin ameliyathane kamera kaydıdır" notuyla paylaştı.

DEPREMİN ARDINDAN AMELİYATA DEVAM ETTİ

Görüntülerde, hastasını ameliyat eden doktorun soğukkanlılığı ile ameliyatta bulunan hemşire ve asistanları sakinleştirirken, depremin sonlanmasıyla birlikte ameliyata kaldığı yerden devam ettiği görülüyor.

Bakan Koca paylaştı: İzmir depremine ameliyathanede yakalanan sağlık görevlerinin o anları
Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Bakan Koca paylaştı: İzmir depremine ameliyathanede yakalanan sağlık görevlerinin o anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • adem: bide bu hekimlerimize kötü davranan mahlukatlar var.. yazıklar olsun.. 25 0 Yanıtla
  • bilge: Hamd olsun böyle evlatlarımız da var.Allah yardımcıları olsun.Aillelerine bağışlasın. İyiki varsınız 10 0 Yanıtla

Advertisement