Bal-Kes de Boncuk Dönemi - Son Dakika
Güncel

Bal-Kes de Boncuk Dönemi

Bal-Kes de Boncuk Dönemi

BALIKESİRSPOR'un olağanüstü genel kurulunda Remzi Boncuk başkanlığa seçildi.

10.07.2017 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİRSPOR'un olağanüstü genel kurulunda Remzi Boncuk başkanlığa seçildi.

Balıkesirspor'un bir süredir gündemde olan olağanüstü genel kurulu bu akşam Karesi AVM toplantı salonunda gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Dr. Mehmet Çalışkan'ın üstlendiği kongreye eski başkanlardan Rafet Çetinel, Metin Mengüç, Kemal Büyükakın da katıldı. Balıkesirspor'da son iki başkan adayını belirleyen isim olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile belediye başkanları ve siyasi partilerden temsilciler ise beklentilerin aksine kongreye gelmedi.

Çalışma raporunu sunan Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, borcun 20 milyon liraya çekildiğini belirtirken, "Biz Balıkesirspor'u kurtarmak için kendimizi feda ettik. Gün Balıkesirspor için harman günüdür. Yeni yönetimin şehrin yöneticilerinin desteğini de arkasına alarak borçları ödemesi ve kulübe kalıcı gelirler getirmesini diliyorum" dedi.

Balıkesirspor'un yeni başkanı Remzi Boncuk ise birlik beraberlik mesajı verirken, teknik direktör Can Cangök'le çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.

İLKAY GÜNDOĞAN'IN BABASI DA YÖNETİMDE

Yeni yönetimde Feyyaz Çiftçi başkanlığındaki eski yönetimden   Boncuk ile birlikte Kırtıl ve Akbaba'nın  görev alması dikkat çekti. Manchester City'nin Balıkesirli futbolcusu İlkay Gündoğan'ın babası İrfan Gündoğan da beklendiği gibi yönetim kuruluna girdi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement