BALIKESİR KUZEY EGE'Yİ FIRTINA VURDU - Son Dakika
Güncel

BALIKESİR KUZEY EGE'Yİ FIRTINA VURDU

BALIKESİR'in Edremit Körfezi'nde etkili olan fırtına ve sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi.

11.07.2019 06:38  Güncelleme: 06:42

BALIKESİR'in Edremit Körfezi'nde etkili olan fırtına ve sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Ağaçları deviren, işyerlerinin tenteleri ile şemsiyelerini uçuran, vitrin camlarının kırılmasına neden olan fırtına, maddi hasara yol açtı.

Kuzey Ege sahillerini kuvvetli fırtına vurdu. Başta Ayvalık ilçesi olmak üzere, Burhaniye'nin Ören mahallesi ile Edremit'ih Akçay, Güre ve Altınoluk sahillerindeki işletmeler, fırtınadan olumsuz etkilendi. Saat 01.30 civarından başlayan şiddetli fırtına ve yağış hayatı felç etti. Denize cephesi olan işyerlerinin vitrin camlarının da kırıldığı fırtına ve beraberinde getirdiği şiddetli yağmur, ağaçları yerinden sökerken, sahil bölgesindeki bazı işletmelerin tenteleri, şemsiye ve şezlongları uçtu.

Ayvalık Meteoroloji İstasyonu'nun karşısında bulunan Marinada ağaçlar devrilirken, Altınova mahallesi ile Sahilkent mahallesinde park halindeki otomobillerin üzerine de ağaçlar devrildi. İşyerlerinde maddi hasarın meydana geldiği fırtınada, enerji nakil hatlarındaki tellerin kopması sonucu Altınova, Akçay ve Altınoluk'ta elektrik kesintileri meydana getirdi. Bazı tekneler zarar görürken, Ayvalık SSK Sitesi sahilindeki mendireklerde mahsur kalan 5 kişi, fırtınanın etkisini kaybetmesinin ardından yüzerek kıyıya çıkabildi.

Belediye ekipleri, fırtınanın neden olduğu hasarı belirlemek için bölgede tespit çalışması yapıyor.

BALIKESİR KUZEY EGE\'Yİ FIRTINA VURDU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BALIKESİR KUZEY EGE'Yİ FIRTINA VURDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement