Balıkesir Nejat Uygur Oyunla Anıldı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Nejat Uygur Oyunla Anıldı

Nejat Uygur oyunla anıldıBALIKESİR'in Havran ilçesinde amatör oyunculardan oluşan Edremit Kent Tiyatrosu Derneği (EKTOD) Nejat Uygur anısına 'Melekler ve Şeytanlar' adlı oyunu sahneledi.

06.04.2017 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nejat Uygur oyunla anıldı

BALIKESİR'in Havran ilçesinde amatör oyunculardan oluşan Edremit Kent Tiyatrosu Derneği (EKTOD) Nejat Uygur anısına 'Melekler ve Şeytanlar' adlı oyunu sahneledi.

Havran Belediyesi Kültür Merkezi'nde Nejat Uygur anısına düzenlenen gecede Joseph Kesselering'e ait 'Melekler ve Şeytanlar' adlı oyun sahnelendi. Nejat Uygur'un oğlu Süheyl Uygur da oyuna özel davetli olarak katıldı. Oyun sonunda Nejat Uygur anısına verilen ödülü alan Süheyl Uygur, "Babam yıllarca buraya, Balıkesir'e geldi. Oyunun yönetmeni Ersin kardeşim, 'Oyunun sonunda Nejat Uygur'a ödül vereceğiz, Nejat Uygur anısına oynayacağız, gelir misin?' dedi. Ben seve seve geldim" dedi.

AK Partili Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, "Böyle güzel bir gecede Nejat Uygur gibi bir üstadın Havran'da anılmasından da mutluluk duyuyorum" dedi.

Nejat Uygur'un Türk tiyatrosunun büyük bir ustası olduğunu söyleyen Havran Kaymakamı Ahmet Türköz ise "Özellikle benim yaşıtlarım, belki benden biraz daha büyükler Nejat ustayı çok iyi hatırlarlar ve çok iyi bilirler. Siz de zaten o mirası devraldınız ve çok iyi temsil ediyorsunuz babanızı. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Seviyeli, Türk halkının anladığı bir sanatı icra ediyordu. Allah gani gani rahmet eylesin diyelim" diye konuştu.

Balıkesir Nejat Uygur Oyunla Anıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Nejat Uygur Oyunla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement