Balıkesir Sanayi Odasından İftar - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Sanayi Odasından İftar

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) iftar programı düzenledi.

14.06.2017 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) iftar programı düzenledi.

İftara, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Baro Başkanı Avukat Erol Kayabay, daire müdürleri, STK başkanları, şehit aileleri, gaziler ile çok sayıda sanayi odası üyesi katıldı.

İftarın ardından konuşma yapan BSO Başkanı Uğur, iftara katılan herkese teşekkür etti.

Uğur, BSO olarak iki iftar programı daha düzenleyeceklerini belirterek, "Perşembe akşamı Edremit, cuma akşamı Gönen'de iftarlarımız olacak. Rabbim iftarlarımızı kabul etsin. Bugün aramızda ayrıca şehit ailelerimiz, gazilerimiz, çocuk evlerindeki kardeşlerimiz var. Suriye'den ve Somali'den gelen misafirlerimiz de var. Ramazan ayının hepinize hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı da sanayicilerle daha önce ekonomide yaşanacak sorunları daha çabuk aşabilmek için fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, unları söyledi:

"Sanayi Odası ve Ticaret Odası Başkanımızın sayın Cumhurbaşkanımıza bir istihdam sözü vardı. 15 bin kişilik bir istihdam sözü vermişlerdi. Dün itibariyle 19 bin 647 işe başlamıştır. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Balıkesir'e yakışanı yaptılar. Bende bu bereket ayında müşkül durumdaki insanları unutmamamız gerektiğini onlara yardım elini uzatmamız gerektiğini düşünüyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir Sanayi Odasından İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement