Balıkesirspor 2 Bilet Daha Kesti - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor 2 Bilet Daha Kesti

Balıkesirspor 2 Bilet Daha Kesti

BALIKESİRSPOR yönetimi, Dilaver Güçlü'nün ardından stoper Hüseyin Tok ile golcü Abdülkadir Özgen'le de yolunu ayırma kararı aldı.

16.11.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİRSPOR yönetimi, Dilaver Güçlü'nün ardından stoper Hüseyin Tok ile golcü Abdülkadir Özgen'le de yolunu ayırma kararı aldı.

Denizlispor maçından önce 18 kişilik kadroya alınmamalarına tepki gösterince takım içinde daha fazla huzursuzluk çıkarmamaları için 21 Kasım'a kadar izin verilen 2 futbolcunun profesyonelliğe aykırı hareketler ve disiplinsiz davranışlarda bulundukları gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakıldığı duyuruldu.

Sezon başında kaptanlık görevine getirilen Dilaver Güçlü ve Hüseyin Tok'un yaklaşık bir ay arayla kadro dışı bırakılması camiada, "Kaptanlık yaramadı" yorumlarına yol açtı.

Geçtiğimiz sezon Vartaş Elazığspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından kendisini bir türlü toparlayamayan Hüseyin Tok, bu sezon sadece deplasmanda Hatayspor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında forma giydi.

Sezon başında Adana Demirspor'dan alınan Abdülkadir Özgen ise Kamerunlu Bekamenga'nın gölgesinde kaldı. Ligde 5 maçta 57 dakika süre alabilen Abdülkadir, kupada Hatayspor ve Darıca Gençlerbirliği karşılaşmalarında ilk 11'de forma giymesine karşın gol atamadı. Yönetimin önümüzdeki günlerde sözleşmelerini feshetmek üzere 2 futbolcuyla görüşeceği öğrenildi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor 2 Bilet Daha Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement