Balıkesirspor'dan Birliğe Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'dan Birliğe Tam Destek

Balıkesirspor\'dan Birliğe Tam Destek

TFF 1'inci Lig'de yer alan kulüplerin başkanları İstanbul'da bir araya gelerek TFF 1'inci Lig Kulüpler Birliği'ni kurma kararı alırken, toplantıda Balıkesirspor'u temsil eden Başkan Feyyaz Çiftçi, "Süper Lig ile TFF 1'inci Lig arasındaki gelir uçurumunun kapatılması şart" dedi.

13.11.2016 15:04

TFF 1'inci Lig'de yer alan kulüplerin başkanları İstanbul'da bir araya gelerek TFF 1'inci Lig Kulüpler Birliği'ni kurma kararı alırken, toplantıda Balıkesirspor'u temsil eden Başkan Feyyaz Çiftçi, "Süper Lig ile TFF 1'inci Lig arasındaki gelir uçurumunun kapatılması şart" dedi. Elazığspor Başkanı Sedat Karakaş ve Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü ile birlikte Etik Kurulu'na seçilen Çiftçi, "TFF 1'inci Lig, şehir kulüplerinin yer aldığı çok değerli bir lig. Sahipsiz bırakılması kabul edilemez" ifadesini kullandı.

İstanbul'daki toplantıda söz konusu birliğin oluşturulması için girişimlerde bulunması için bir komite oluşturulduğunu dile getiren Başkan Çiftçi, "Ligin marka değerinin ve beraberinde gelirlerinin artırılması için ortak bir çalışma yapılmasına karar verildi.

Bu amaçla Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, Spor Bakanımızdan ve Federasyon Başkanımızdan randevu talep edeceğiz. Tüm TFF 1'inci Lig kulüplerinin sorunları ortak. Kimisinin büyük, kimisinin küçük ama ortak problemlerimiz var. Kısa zamanda olumlu sonuçlar alacağımızı ümit ediyoruz" dedi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'dan Birliğe Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement