Balıkesirspor'dan Farklı Prova - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'dan Farklı Prova

Balıkesirspor\'dan Farklı Prova

Balıkesirspor, 23 Kasım Pazartesi günü evinde oynayacağı Altınordu maçının taktik provasında U21 takımını 4-0 yenerek moral buldu.

19.11.2015 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor, 23 Kasım Pazartesi günü evinde oynayacağı Altınordu maçının taktik provasında U21 takımını 4-0 yenerek moral buldu. Sahaya Vukovic- Okan, Glumac, Hüseyin, Bülent, Eray, Kerim, Ragıp, Yiğit Gökoğlan, Zefuik ve Karikari 11'i ile çıkan kırmızı beyazlı ekip 10'uncu dakikada Karikari, 18'inci dakikada penaltıdan Zeefuik, 25'inci dakikada Eray ve 56'ıncı dakikada Kerim'in golleri ile sonuca gitti. Maçı Başkan Feyyaz Çiftçi ve Profesyonel Şube Sorumlusu Harun Atabay da izlerken, Balıkesirspor'un eski Teknik Direktörü Mesut Dilsöz de U-21 takımının başına getirildi.

Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula ve yönetim kurulu üyeleri ile 10 Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği üyeleri de bugünkü antrenmanı izleyip, futbolculara baklava ikram etti. Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, "PTT 1'inci Lig'de en iyi kadrolardan birine sahibiz. Bir takım talihsizlikler sonucu ligde istediğimiz yerde değiliz. Ancak Altınordu maçını kazanırsak daha iyi yerlere gelebiliriz. Biz iş dünyası olarak yönetime, teknik kadroya ve futbolculara güveniyoruz. Sizlerin yanındayız. Yeniden tribünlerin dolacağına ve başarının geleceğine inanıyoruz" dedi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'dan Farklı Prova - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement