Balyoz Sanığı Deniz Cora'nın Babası Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Balyoz Sanığı Deniz Cora'nın Babası Hayatını Kaybetti

Balyoz Sanığı Deniz Cora\'nın Babası Hayatını Kaybetti

Balyoz Davası'nda 18 yıl hapis cezasına çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından onanan Emekli Koramiral Deniz Cora'nın babası hayatını kaybetti.

11.10.2013 18:47  Güncelleme: 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balyoz Davası kapsamında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan, Yargıtay'ın da cezasını onadığı Emekli Koramiral Deniz Cora'nın babası Mehmet Cora, geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

GECE FENALAŞINCA HASTANEYE KALDIRILDI

Oğlu gibi kendisi de emekli bir deniz subayı olan 89 yaşındaki Mehmet Cora, dün gece fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Baba Cora hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybetti. Cora'nın, verilen kararın etkisiyle kalp krizi geçirdiği iddia edildi.

CENAZEYE İZİNLE KATILACAK

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mehmet Cora'nın (89) cenazesinin yarın ikindi namazının ardından Fenerbahçe Camii'nde kaldırılacak. Deniz Cora babasının cenaze törenine katılmak için 2 gün izin aldığı ve özel izinle cenaze törenine katılacağı öğrenildi.

2 YIL ÖNCE DE KARDEŞİNİ KAYBETMİŞTİ

Emekli Koramiral Cora'nın ağabeyi Mehmet Yüksel Cora'da 2 yıl önce kardeşini Hasdal Cezaevi'nde ziyaret ettikten sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balyoz Sanığı Deniz Cora'nın Babası Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement