Barcelona, Sociedad Deplasmanında Şokta: 3-1 - Son Dakika
Spor

Barcelona, Sociedad Deplasmanında Şokta: 3-1

Barcelona, Sociedad Deplasmanında Şokta: 3-1

Barcelona, Real Sociedad deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı.

22.02.2014 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

La Liga'da Atletico Madrid ve Real Madrid ile şampiyonluk yarışı içine giren Barcelona, Real Sociedad ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

DENGE VAR!

3 - 1

3

İsabetli şut

3

12

İsabetsiz şut

9

2

Korner

13

13

Faul

15

2

Sarı kart

3

0

Kırmızı kart

0

%35

Topla oynama

%65

Barcelona, karşılaşmaya istediği gibi bir başlangıç yapamadı.

12. dakikada Real Sociedad'ın kazandığı serbest vuruşta Martinez ceza alanına ortayı yaptı ancak Valdes kontrolü sağladı.

21. dakikada Carlos Vela'nın ortasında top ağlara gitti ancak daha önce faul sebebiyle oyunun durması sebebiyle gol geçersiz oldu.

23. dakikada Sociedad serbest vuruşu orta yaparak kullandı. Valdes yükselerek yumruklamaya çalışırken bir karambol yaşandı ancak ardından tehlike uzaklaştı.

30. dakikada Carlos Vela ceza sahasının sağında topla buluşup kendisine şut açısı yarattı. Sol köşeye doğru şutunu attı ancak Valdes başarılı oldu.

32. dakikada Elustondo ceza alanında topla buluştu ve düzgün bir vuruşla golü yapmayı başardı ve durum 1-0 oldu. 36. dakikada Gelen pasta kaleyi karşısına alan Messi, sert şutta kalecinin sağından topu ağlara yolladı ve maç 1-1'e geldi.

40. dakikada Gelen topu düzgün kontrol edemeyen Pique'den seken topu alan Carlos Vela, müsait pozisyonda kaleyi karşısına alarak vurdu ancak top üstten dışarıya gitti.

İlk yarı 1-1 sona erdi.

SOCIEDAD ŞOKA SOKTU!

56'

Neymar'ın kullandığı köşe vuruşunda kaleci Bravo Song'n kafa vuruşunu son anda kornere çeldi.

Real Sociedad, ikinci yarıda bulduğu 2 golle rakibini adeta şoka uğrattı.

53. dakikada Sociedad'ın kullandığı serbest uruşta Mikel Gonzalez çok iyi yükselip kafayı vurdu ancak top üstten auta çıktı.

54. dakikada Vela solda atldığı topu ceza sahasına doğru ortaladı, arka direğe yakın bir bölgede topla buluşan Griezmann topu ağlara yolladı.

56. dakikada Neymar'ın kullandığı köşe vuruşunda kaleci Bravo Song'n kafa vuruşunu son anda kornere çeldi.

59. dakikada Griezmann, sağ kanatta kontrol ettiği topu içeriye ortaladı. Barcelona savunması ofsayt beklerken topa bir anda dokunan Zuruzuta golü atmayı başardı.

70. dakikada Lionel Messi, ceza alanında topu kontrol edip şutunu attı ancak defans izin vermedi. 81. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Vela'nın şutu sol direkten döndü. Ardından yine çalımlarla içeriye yöneldi bu kez de şut açısını bulamadı.

Real Sociedad, son düdükle beraber maçtan 3-1 galip ayrıldı ve puanını 43 yaptı. Barcelona ise zirve yarışında yara alarak 60 puanda kaldı.

MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Arrasate

Performans: 9/10

Takımını çok iyi yönetti. Barcelona'ya oynanmas gerektiği gibi oynattı. Her oyuncusundan verim alarak galibiyete yürüdü.

Tata

Performans: 4/10

Beklenen Barça sahada değildi. İkinci yarı başında tribüne gönderilince takımı oyundan iyice düştü ve yenilgi kaçınılmaz oldu.

Messi attı ama... Barcelona, Messi'nin gol attığı karşılaşmalardan birini ender olarak kazanamadı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Barcelona, Sociedad Deplasmanında Şokta: 3-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement