Semiha Yıldırım 81 İlden Gelen Çocuklarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Semiha Yıldırım 81 İlden Gelen Çocuklarla Buluştu

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 81 ilden İstanbul'a gelen çocuklarla bir araya geldi. Konuşma yaptı.

23.04.2017 15:23  Güncelleme: 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım'ın eğitimci eşi Semiha Yıldırım, 81 ilden gelen çocukları Dolmabahçe Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde ağırladı.

"GELECEĞİN TÜRKİYESİ'Nİ İNŞA EDECEĞİZ"

Öğretmenlik hayatı boyunca öğrencilerine 23 Nisan'ın önemini anlattığını söyleyen Yıldırım, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada ilk ve tek çocuk bayramı bütün insanlık için barış dolu bir gelecek çağrısıdır. Bu çağrıda ruh ve şuurla geleceğin Türkiye'sini sizle inşa edeceksiniz" dedi.

ÇOCUKLAR İSTANBUL'DA MİSAFİR EDİLDİLER

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı, 81 ilden 10-14 yaş arası dezavantajlı 81 çocuğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İstanbul'da misafir etti. Çocuklar, üç gün sürecek etkinliğinin son gününde Dolmabahçe Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde Başbakan Binali Yıldırım'ın eğitimci eşi Semiha Yıldırım ile buluştu.

FİDANLARA CAN SUYU VERDİLER

Semiha Yıldırım, daha sonra Başbakanlık Çalışma Ofisi'nin bahçesine geçti. Yıldırım, himayesinde düzenlenen etkinlik anısına çocuklarla birlikte çınar ağacı fidanı dikti, 81 ilden getirilen toprağın döküldüğü fidana can suyunu verdi.

Semiha Yıldırım 81 İlden Gelen Çocuklarla Buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Semiha Yıldırım 81 İlden Gelen Çocuklarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement