Başiskele Emniyetinden Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Başiskele Emniyetinden Bilgilendirme Toplantısı

Başiskele Emniyetinden Bilgilendirme Toplantısı

Başiskele ilçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Karakaş, Kullar'da vatandaşlara bir araya geldi.

13.11.2013 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başiskele ilçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet Karakaş, Kullar'da vatandaşlara bir araya geldi. Tanışma toplantısında konuşan Karakaş, "En huzurlu olan ilçemizi asla geriye götürmeyeceğiz" dedi.

Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Karakaş, Kullar Merkez Camii Derneği'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kullar Mehmet Ağa Mahalle Muhtarı İsmail Özkar'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Karakaş'ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cüneyt Akkaya, Başiskele Polis Merkezi Amiri Metin Kalkan, Başiskele Asayiş Büro Amiri Zafer Acar, Başkomiser Adnan Yılmaz, Komiser Yardımcısı Enes Tınkılıç, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda ilk sözü alan Müdür Karakaş, "Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atandım. İzmitliyim ve burada hizmet vermek bana onur veriyor. Bizim tek amacımız sizlere en iyi şekilde hizmet etmek ve güvenliğinizi sağlayabilmektir. Emniyet müdürlüğümüzün kapıları herkese açıktır. Oralar sizlere hizmet etmek için yapıldı. Polisler de sizler için var. Sizlerden o desteği hissettiğimiz zaman mesai arkadaşlarım da sizlere hizmet etmekten onur duyacaklardır" dedi.

Uyuşturucu bağımlılığı hakkında konuşan Karakaş, "Uyuşturucu bağımlılığı ülkemizde de artış gösteriyor. Çağımızın gerektirdiği iletişim teknolojisiyle gençlerimiz birbirleriyle çok hızlı bir şekilde irtibat kurabiliyor. Uyuşturucu tacirleri kendilerine Pazar arayışı içindeler. Onlar da bu iletişimin nimetlerinden yararlanarak her yere çok çabuk bir şekilde ulaşabiliyorlar. Çevremizde kullanan birini görürseniz bize mutlaka bildirin. Kullanım bir hastalıktır tedavi edilebilir. Gençlerimiz için biz de gereken neyse yapmaya hazırız. Tedavisi için gerekli yerlere yönlendirebiliriz" dedi.

Başiskele'nin istatistiklere göre Kocaeli'nin en az sorunlu olan ilçesi olduğunu söyleyen Karakaş, "Trafik sorunlarımız İzmit kadar yoğun olmasa da mevcut. En huzurlu ilçemizi asla geri götürmeyeceğiz daha yaşanılabilir bir ilçe olması için canla başla çalışacağız. Telefonlarımız 24 saat açık. Bireysel olarak hepimize görev düşüyor. Trafik konusunda yeni uygulamalarımız olacak. Bizlerin amacı ceza yazıp vatandaşın cebindeki parayı almak değildir. Vatandaşlarımızı önce anons ederek uyaracağız. Eğer hatalar devam ediliyorsa cezalar o zaman yazılacak" dedi. Emniyet mensupları ve toplantıya katılan vatandaşlar daha sonra sohbet ederek sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele Emniyetinden Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement