Başkan Ak'a Türk Dünyasına Hizmet Ödülü - Son Dakika
Güncel

Başkan Ak'a Türk Dünyasına Hizmet Ödülü

Başkan Ak\'a Türk Dünyasına Hizmet Ödülü

Kosova’nın tek Türk belediyesi ve Keçiören’in “kardeşi” Mamuşa Belediyesi, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı Türk Dünyası Hizmet Ödülü’ne layık gördü.

09.09.2017 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova'nın tek Türk belediyesi ve Keçiören'in "kardeşi" Mamuşa Belediyesi, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı Türk Dünyası Hizmet Ödülü'ne layık gördü.

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törenle Kosova'daki Türklere verdiği desteklerden ve hizmetlerinden ötürü ödülüe layık görülen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Kosova dünyanın en genç ülkesi, ortak bir tarihe sahibiz ve bağımız çok eskilere dayanıyor. Tarihimizin bize yüklediği sorumlulukla Kosova'yla yakın iş birliği içerisindeyiz" dedi.

Mamuşa ile dostluk bağlarını güçlendirmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Ak, "Mamuşa'da Kardeş Keçiören Parkı'nı açarak kardeşliğimizi pekiştirdik. O parkın içinde Türk Büyükelçiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının katkılarıyla yapılan bir de Çanakkale Anıtı var. Bu anıt sınırlarımız dışındaki ilk Çanakkale Anıtı'dır aynı zamanda. Biz sınırları aşan kardeşlik diye boşuna demiyoruz. Gönül bağlarımız hala devam ediyor. Şahsıma verdikleri Türk Dünyasına Hizmet Ödülü için Mamuşa Belediye Başkanı Sayın Arif Bütüç'e ve Mamuşa Meclisine teşekkürlerimi sunuyorum. İş birliğimiz ve desteklerimiz devam edecek. Biz kardeşiz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Ak'a Türk Dünyasına Hizmet Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement