Başkan Akgül: "Muhtarlarımızla İletişim Halindeyiz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Akgül: "Muhtarlarımızla İletişim Halindeyiz"

Başkan Akgül: "Muhtarlarımızla İletişim Halindeyiz"

Altıağaç Mahalle Muhtarı Amir Çime ve mahalle sakinlerini makamında ağırlayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Gözümüzden kaçan veya çözüm bulunamamış herhangi bir sorun kalmaması için mahalle muhtarlarımızla sürekli istişare ediyoruz” dedi.

21.08.2018 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıağaç Mahalle Muhtarı Amir Çime ve mahalle sakinlerini makamında ağırlayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Gözümüzden kaçan veya çözüm bulunamamış herhangi bir sorun kalmaması için mahalle muhtarlarımızla sürekli istişare ediyoruz" dedi.

Mamak'ta vatandaşa daha iyi hizmet vermek için muhtarların fikir ve görüşlerini önemsediğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Başkent'in en büyük ilçelerinden biri olan Mamak'ta gözümüzden kaçan veya çözüm bulunamamış herhangi bir sorun kalmaması için mahalle muhtarlarımızla sürekli istişare ediyoruz" dedi.

Ortak gayenin vatandaşa hizmet olduğunu belirten Akgül, "Belediyelerin yereldeki temsilcileri muhtarlarımızdır. Onlar mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilen bizim gözümüz kulağımızdır. Muhtarlarımızla sürekli iletişim ve etkileşim içinde olmak, vatandaşımızın beklentilerini karşılamamıza çok yardımcı oluyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Akgül: 'Muhtarlarımızla İletişim Halindeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement