Başkan Altınok Öz Bulvarspor Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Altınok Öz Bulvarspor Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer ile Bir Araya Geldi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Bulvarspor Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer’i ziyaret ederek, Kulüp Başkanı ile birlikte Yakacık Havuzlu Park’ı gezdi.

31.07.2017 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Bulvarspor Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer'i ziyaret ederek, Kulüp Başkanı ile birlikte Yakacık Havuzlu Park'ı gezdi.

Bulvarspor Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer ile bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, önce Kulüp Başkanı ile birlikte Bulvarspor Stadyumu'nu gezdi. Uzun süre sahada inceleme yapan Başkan Altınok Öz, Kulüp Başkanından stadyumun genel durumu hakkında bilgi aldı.

Havuzlu Park'a ziyaret

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Bulvarspor Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer'in bir sonraki durağı ise Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden park alanı oldu. Başkan Altınok Öz, burada uzun süre Karaer'e park alanını gezdirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bulvarspor Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer, gezinin sonunda Başkan Altınok Öz'e teşekkür ederek, ilçede devam eden çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Altınok Öz Bulvarspor Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement