Başkan Arslan’dan Sert Açıklama - Son Dakika
Güncel

Başkan Arslan’dan Sert Açıklama

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı CHP 1.Sıra Adayı Seyfettin Çelik Tarafından Dağıtımı Yapılan Gazeteler İle İlgili Sert Tepki Gösterdi.

10.06.2011 02:50

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı CHP 1.Sıra Adayı Seyfettin Çelik tarafından dağıtımı yapılan gazeteler ile ilgili sert tepki gösterdi.

Yaptığı yazılı açıklamada mevcut seçim koşullarını değerlendiren Başkan Hasan Arslan, bazı art niyetli kişilerin çıkardıkları dedikoduları seçim malzemesi haline getirmeye çalıştıklarını vurguladı.

Belli çevrelerde yapılan haber servisleri sonrası çıkan gazetelerin mevcut vekil tarafından tüm iş yerleri dolaşılarak dağıtıldığını ifade eden Başkan Arslan "Bugün CHP 1. Sıra Adayı Seyfettin Çelik tarafından tüm esnaflarımıza dağıtımı yapılan gazetede ki iddialara daha önceden defalarca karşılık verdik. Kulaklarını tıkayarak aynı şeyleri tekrar tekrar gündeme getirmeye çalışanlar bizler üzerinden yaptıkları siyasetle hiçbir yere ulaşamayacakları milletimizce de aşikardır. Bir milletvekili adayının ellerine gazete alarak dağıtması ne derece doğrudur bunu da kadir cinas halkımıza bırakıyorum.

Sayın vekil bu kadar gazeteyi nerden bulmuştur. Bu gazeteyi neden kendisi dağıtmak istemiştir. Bunlar tabi ki düşündürücüdür. Seçim dönemi bile olsa bu derece basit iftiralarla bizleri gündeme getirmeleri yakışıksız kalmıştır. Daha önceden de söylediğim gibi bu kişiler ve yayın organı hakkında suç duyurusunda bulunacağımı tüm kamu oyuna yeniden belirtmek istiyorum."

İDDİALAR İFTİRA ;

Bahsi geçen makam aracının Ağrı Belediye ve Ziraat Bankası arasında yapılan promosyon anlaşması ile alındığını belirten Başkan Arslan "Belediyemizdeki işçi ve memur maaşlarını Ziraat Bankasına almamız karşılığında yeni bir makam aracını belediyemize kazandırdık. Bunu merak eden herkes Ziraat bankasına giderek teyit ettirebilir. Kimse böyle iftiralarla siyaset yapmaya çalışmasın. Bu konuları değerli basın mensuplarımıza defalarca anlattık ve gündemde yer aldı. Ama bir takım kişiler nedense bunları anlamak istemiyorlar" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Arslan’dan Sert Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement