Erenler Belediye Başkanı Öztürk'ten Kaymakam Mızrak'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Erenler Belediye Başkanı Öztürk'ten Kaymakam Mızrak'a Veda Yemeği

Erenler Belediye Başkanı Öztürk\'ten Kaymakam Mızrak\'a Veda Yemeği

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, emekliye ayrılan Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak'a veda yemeği düzenledi.

18.11.2015 10:16  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, emekliye ayrılan Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak'a veda yemeği düzenledi.

Gerçekleşen veda yemeğine Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ün yanı sıra Erenler Belediye Başkan Yardımcıları Muhammet Kıratlı ve Ali Akdeniz, Erenler İlçe Emniyet Müdürü Recep Tepetaş, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve yönetimi, işadamları, il ve ilçe kurum müdürleri, muhtarlar ve kaymakamlığa bağlı birim personelleri katıldı.

Programda selamlama konuşması yapan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Hayatın çabucak geçtiği gibi görevler de çabucak bitiveriyor. Asıl önemli olan çabuk geçen bu hayatta hoş bir sada bırakabilmektir. Ne mutlu ki Kaymakamımız Mehmet Mızrak, Erenlerimizde yaptığı iki yıllık görevin ardından hoş bir sada bırakarak görevinden ayrılıyor. Bu 2 yılda biz de her zaman kaymakamımızın yanında olduk; kendisi de her zaman bize yaren oldu. Samimiyetimle söylüyorum ki görev yaptığım süre boyunca Sayın Kaymakamımızla çalışmaya devam etmek isterdim. Kaymakamımıza ve ailesine hayatlarının yeni döneminde huzur ve mutluluk diliyorum" dedi.

Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak ise yaptığı konuşmada, "Bu güzel topluluk ve veda yemeği şahsıma karşı verilen değerin bir göstergesi olup, tertip eden değerli Belediye Başkanımız Cavit Öztürk'e ve katılanlara teşekkür ediyorum. Erenler'in şu an mevcut yönetimindeki birlik ve beraberliği sanıyorum ki Türkiye'nin başka bir yerinde bulamayız. Gönlü insan, Erenler ve Türkiye sevdasıyla dolu, yüreği ve ruhu asil bir Belediye Başkanımız, Yardımcıları ve Teşkilatı var. Kendisi ile güzel projelere imza attık. Desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Burada bulunan herkesten dileğim birlik ve beraberliğimizi zedeleyen hareketlerden kaçınmaları, hayatı daima paylaşmaları, umutlarının, hayallerinin hep canlı kalması, içlerindeki inanç, sevgi ve barış ışıklarının hiç dönmemesi, dilimize ve gönlümüze gelen şeylerin yarın ahirette hiç birimizi utandırmamasıdır. Bu güzel geceye katılan herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam temennisi ile teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Veda resepsiyonunda gerçekleştirilen konuşmaların ardından hediye takdimi yapıldı. Belediye Başkanı Öztürk, Kaymakam Mızrak'a üzerinde Arapça "Allah iki cihanda da korusun" yazılı tablo hediye ederken Mehmet Mızrak da Başkan Öztürk'e üzerinde her ikisinin de fotoğrafları bulunduğu bir plaket hediye etti. Mızrak daha sonra katılan davetlilerin de çeşitli hediyelerini kabul etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erenler Belediye Başkanı Öztürk'ten Kaymakam Mızrak'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement