Başkan Cem Kara Karne Heyacanına Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan Cem Kara Karne Heyacanına Ortak Oldu

Başkan Cem Kara Karne Heyacanına Ortak Oldu

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 2012 – 2013 eğitim öğretim yılının ilk döneminin kapanışında okullardaydı.

28.01.2013 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrencilerin karne heyecanını paylaşan Başkan Cem Kara, İstanbul Ticaret Odası Çok Programlı Lisesi'nden tayini çıkan öğretmenlerden Hatice Çağlar ve Zöhre Demir'in de teşekkür belgelerini verdi.

25 yıl boyunca eğitimci olarak görev yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yarıyıl tatilinin ardından ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmen arkadaşlarınla bir araya geldi ve öğrencilerin karne heyecanına da ortak oldu.

Başkan Cem Kara ziyaretlerine 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programa katılarak başladı. Buradaki programın ardından Çatalca Kız Meslek ve Teknik Lisesi'nde meslektaşlarını ve öğrencilerini ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, daha sonra İstanbul Ticaret Odası Çok Programlı Lisesi'ne geçti. Burada tayini çıkan öğretmenlerden Hatice Çağlar ve Zöhre Demir'i de uğurlayan Başkan Cem Kara öğretmenlere okul yönetimi tarafından düzenlenen üstün hizmet belgelerini verdi.

Okullarda öğretmen arkadaşlarıyla zaman zaman sohbet eden eğitimci Belediye Başkanı Cem Kara, öğrencilerin karnelerini incelemeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Cem Kara Karne Heyacanına Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement