Kocasinan Belediyesi çalışanlarından Kızılay'a kan bağışı - Son Dakika
Güncel

Kocasinan Belediyesi çalışanlarından Kızılay'a kan bağışı

Kocasinan Belediyesi çalışanlarından Kızılay\'a kan bağışı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye personelinin Türk Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdiği duyurdu.

04.11.2020 11:48  Güncelleme: 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye personelinin Türk Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek verdiği duyurdu.

Çolakbayrakdar, yazılı açıklamasında, bağışlanan her ünite kanın bir cana umut olabileceğini vurgulayarak, kan bağışı yapan belediye çalışanlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Kanın sadece acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirten Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Kızılay tarafından Kızılay Haftası dolayısıyla gönüllü kan bağışlamak isteyen gerek personelimiz gerekse işlerini halletmek için belediyemize gelen vatandaşlarımız, kan bağışında bulundu. Kaynağı sadece insan olan ve başka bir yolla temini mümkün olamayan kan ihtiyacını karşılamanın yolu, gönüllü bağışlardan geçmektedir. Bu açıdan Kocasinan ailesi olarak, bu tür programları vesile bilip, hayırlı işlere imza atmaya çalışıyoruz. Özellikle Kızılay denilince ilk akla gelenlerden birisi de kan bağışıdır. Bu noktada kan bağışı, hayat kurtarma noktasında son derece önemli ve değerlidir. Bir tek hayatın dahi kurtulmasına vesile olabilirsek ne mutlu bizlere. Bu farkındalığın oluşmasına katkı sunan Kızılay başta olmak üzere personelime teşekkür ediyorum. Kan bağışı noktasında hemşerilerimizin hassasiyet göstermelerini bu hafta vesileyle hatırlatıyor, herkese sağlıklı ömürler diliyorum."

Ayrıca Çolakbayrakdar, 19 defa kan bağışında bulunan belediye personeli Ozan Çopur'a Türk Kızılay'ı tarafından hazırlanan teşekkür beratı ile bronz madalya verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocasinan Belediyesi çalışanlarından Kızılay'a kan bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement